Ilmoittautuminen vastaanotolle

Sähköinen ilmoittautuminen Toijalan ja Urjalan terveysasemilla


Toijalan ja Urjalan terveysasemilla on käytössä sähköinen itseilmoittautuminen, jolla vastaanottoajan varanneet asiakkaat voivat omatoimisesti ilmoittautua sekä lääkärin että hoitajan vastaanotoille terveysaseman pääaulassa olevalla ITTE-ilmoittautumisautomaatilla.

Toijalan terveysaseman entinen ilmoittautumispiste toimii neuvontapisteenä arkisin klo 8 - 10.30 ja 13–14. Neuvontapisteessä annetaan ohjausta ja neuvontaa sairauteen liittyvien käytännön asioiden hoitamisessa ja mm. paperireseptejä voi jättää neuvontapisteeseen uusittavaksi. Päivystyspotilaat eli kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat ilmoittautuvat erillisessä päivystyspisteessä. Päivystyspisteessä ei anneta edellä mainittuja neuvontapalveluita eikä oteta vastaan reseptin uusintoja. Röntgeniin tai laboratorioon ei tarvitse ilmoittautua.

Urjalan terveysaseman entinen ilmoittautumispiste toimii neuvontapisteenä sekä kiireellistä hoitoa tarvitsevien potilaiden ilmoittautumispisteenä. Neuvontapisteessä annetaan ohjausta ja neuvontaa sairauteen liittyvien käytännön asioiden hoitamisessa ja mm. paperireseptejä voi jättää neuvontapisteeseen uusittavaksi. Pääsääntöisesti reseptit uusitaan kuitenkin nykyään sähköisenä.

 

Ilmoittautuminen onnistuu ajokortilla tai henkilökortilla

Tunnistautuminen päätelaitteella tapahtuu Kela-korttia, ajokorttia tai henkilökorttia käyttämällä. Kortti asetetaan lukijaan viivakoodi lukijaan päin. Aluksi näytölle tulevat omat henkilötiedot, jotka on hyvä tarkistaa ja ilmoittaa mahdollisista korjauksista ja muutoksista henkilökunnalle.

Tämän jälkeen laitteen näyttö ilmoittaa varatun ajan, lääkärin tai hoitajan nimen ja vastaanottohuoneen. Tiedot poistuvat näytöltä automaattisesti 15 sekunnin kuluttua, joten seuraava asiakas ei pääse niitä näkemään. Ilmoittautumisen jälkeen asiakas voi istuutua odottamaan, että hänet kutsutaan vastaanottohuoneeseen. Automaatti palvelee myös englannin ja ruotsin kielellä.

 

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi