Suun terveydenhuollon tekstiviestipalvelut

Suun terveydenhuolto on ottanut käyttöön asiakaspalvelua helpottavia tekstiviestipalveluita. Voit antaa luvan lähettää ajanvarauksiin ja hoitoon liittyvää tietoa henkilökohtaiseen matkapuhelinnumeroosi.

Emme tunnista asiakasta puhelinnumeron perusteella. Laittamalla oman henkilötunnuksesi tekstiviestiin mukaan voimme tunnistaa sinut luotettavasti.


Automaattinen tekstiviestimuistutus

Suun terveydenhuolto lähettää sinulle automaattisen muistutuksen 24 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Mikäli et ole varma, onko hoitolalla matkapuhelinnumerosi, voit ottaa yhteyttä suun terveydenhuollon ajanvaraukseen ja tarkistaa asian. Suun terveydenhuolto ei kerää asiakkaiden matkapuhelinnumeroita ulkoisen palvelun kautta, eikä numeroita luovuteta muille tahoille.

Tekstiviestiperuutus

Varauksen peruutus tekstiviestitse numeroon puh. 040 335 2020. Kirjoitathan viestiin nimesi, asiasi ja henkilötunnuksesi/huollettavan henkilötunnuksen. Suun terveydenhuoltoon lähetetyn viestin hinta on operaattorisi tekstiviestihinta.

Laita viestiin: Oma asiasi, nimesi ja henkilötunnus tai huollettavasi henkilötunnus. Henkilötunnuksen laittaminen on tärkeää, jotta palvelu pystyy asiakkaan luotettavasti tunnistamaan.

Peruutusaikapalvelu

Peruutusaikapalvelun kautta saat tietoja viime hetken ajoista hammashoitoon hoidontarpeesi mukaan. Ajat lähetetään usealle henkilölle ja nopeimmin tekstiviestiin vastannut saa ajan. Mikäli et halua aikaa, sinun ei tarvitse vastata viestiin.

Varausvahvistus

Hoitola voi lähettää sinulle tekstiviestivahvistuksen varatusta ajasta.

Aikainfo

Hoitola voi lähettää sinulle hoitoaikasi tiedot tekstiviestillä.

Vapaamuotoinen tekstiviesti hoitoon tai hoitoaikaan liittyen

Hoitohenkilökunta voi viestittää sinulle tekstiviestin välityksellä aikaan tai hoitoosi liittyviä asioita.

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi