Asiakastiedote Korona virukseen liittyen

Tiedote varhaiskasvatuksen asiakkaille                                                                 13.3.2020

Korona-virus tartuntojen ehkäisemiseksi Akaan varhaiskasvatuksen piirissä olevat ylähengitystie-oireita potevat lapset sekä henkilöstö kuuluvat kotihoitoon eli kummankaan ryhmän edustaja ei saa tulla perhepäivähoitoon tai päiväkotiin.  

Mistä tahansa ulkomailta palaavat lapset ja henkilökunnan edustajat jäävät kotiinsa karanteeniin kahden viikon eli 14 vrk ajaksi matkalta paluunsa jälkeen.

Henkilökunnan edustaja jää oman ylähengitystie oireisen lapsensa kanssa myös kotiin. Terveydenhoito tarkistaa, onko kyseessä Korona vai jokin muu infektio.

Jos lapsella tai työntekijällä todetaan korona- virus, tieto asiasta tulee laittaa tekstiviestillä välittömästi oman yksikön aluevastaavalle Kylmäkosken ja Toijalan kunnalliset päiväkodit ja perhepäivähoito Pirjo Nenonen 0403353512 ja Viialan päiväkodit Ritva Viskari 0403354630, ostopalvelupäiväkodit varhaiskasvatusjohtaja Anneli Säteri 0403353511 myös viikonloppuna.

Epäselvissä tapauksissa kukin voi ottaa yhteyttä terveyskeskuksen neuvontapuhelimeen 0403352702.

Akaassa ei ole suljettu päiväkotiryhmiä tartuntavaaran vuoksi. On vain ajan kysymys, että henkilöstöä ja lapsia jää isompia määriä kotiin. Pyydämmekin kotona olevia huoltajia vakavasti pohtimaan, kannattaako lastaan varhaiskasvatukseen tuoda ilmeisen tartuntavaaran vuoksi.

Keväälle suunnitellut tapahtumat, retket sisätiloihin, päiväkodin kevätjuhlat ja muut yhteiskokoontumiset perutaan kaikista yksiköistä valtakunnallisen epidemian vuoksi.

Ystävällisesti Varhaiskasvatuksen johtoryhmä

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi