Asiakaskysely varhaiskasvatuksen kesä 2019

Asiakaskysely varhaiskasvatuksen kesä 2019

Kesän lähestyessä pyydämme asiakkailta tietoja lasten kesän aikaisista lomista ja hoitotarpeista.

Lomakkeet on lähetettty asiakkaille sähköpostin välityksellä. Mikäli sähköposti ei ole asiakasta saavuttanut, kannattaa ottaa yhteyttä aluevastaavaan.

Mikäli lapsi ei käytä varhaiskasvatusta lainkaan ajalla 1.6.-31.7.2019, kesä- ja heinäkuu ovat maksuttomia. Lomakkeessa voi ottaa kantaa asiaan.

Kesä- ja heinäkuussa varhaiskasvatusta järjestetään vain lasten vanhempien työstä tai opinnoista johtuvaan tarpeeseen. Poikkeuksena edellä mainituista ovat lapselle myönnetyt lastensuojelun avohuollon tukitoimenpiteet tai muut painavat ja perustellut syyt.

Mikäli huoltajat irtisanovat lapsensa hoitopaikan kesän ajaksi, lapsilla on perheen toiveesta mahdollisuus säilyttää hoitopaikka samassa päiväkodissa. Lasten ryhmäsiirtoja pienten ryhmistä isompien ryhmään tehdään elokuusta alkaen, esim. kun lapsi täyttää v. 2019 aikana kolme vuotta tai kun pienten ryhmään tarvitaan paikkoja uusille pienokaisille.  

Akaan kaupungin päiväkodit ovat suljettuna 1.7.- 21.7.2019 ja päivystävänä yksikkönä toimii ostopalvelupäiväkoti Onni osoitteessa Sontulantie 8 37800 Akaa.

Kysely tulee palauttaa jokaisesta lapsesta joko paperilla tai sähköpostin liitteenä ( sisarukset samalla kaavakkeella) viimeistään 22.4.2019 lapsen omaan ryhmään, jotta lasten varhaiskasvatuksen ja henkilöstön työvuoro- tai lomasuunnittelu voidaan tehdä ajoissa.

Mikäli lapsi tarvitsee varhaiskasvatusta päivystysaikana 1.7.- 21.7.2019, kysely tulee palauttaa viimeistään 22.4.2019 sekä omaan ryhmään että Päiväkoti Onnin esimiehelle osoitteeseen sanna.nurminen(at)norlandia.com tai Sontulantie 8, 37800 Akaa.

Lasten kesän aikaisista hoitojärjestelyistä tiedotetaan vanhemmille hoitopaikkojen kautta toukokuun loppuun mennessä.

Terveisin varhaiskasvatuksen johtoryhmä

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi