vanhempainyhdistys

Pappilan koulun vanhempainyhdistys ry

Pappilan koulun vanhempainyhdistys on perustettu 14.2.1996. Yhdistys kuuluu Suomen Vanhempainliitto ry:een.


Tavoitteet

1. Vanhempien ja koulun välisen yhteistoiminnan edistäminen

2. Koulun ja kotien tukeminen hyvän kasvu- ja oppimisympäristön luomisessa

3. Vanhempien näkökulman esille tuominen koulua ja kasvatusta koskevissa asioissa

4. Oppilaiden harrastustoiminnan taloudellinen ja toiminnallinen tukeminen


Toiminta

1. Hallitus kokoontuu vähintään neljä kertaa lukuvuodessa, kaksi syksyllä ja kaksi keväällä sekä vuosikokous, joka pidetään syyskuun loppuun mennessä. Hallituksen kokoukset ovat kaikille avoimia.

2. Toimii yhteistyössä Akaan kaupungin muiden koulujen vanhempainyhdistysten sekä vanhempainverkoston kanssa, johon valitaan yhdistyksestä kaksi edustajaa.

3. Järjestää oppilaille toimintaa ja tukee taloudellisesti koulun järjestämää toimintaa. Järjestää lukuvuoden aikana mm. neljä diskoa sekä Tervetuloa Pappilan kouluun -tapahtuman kouluvuoden alkajaisiksi sekä keväällä jokavuotiset Pappilan markkinat koulun pihapiirissä.

4. Pitää yhteyttä koulutuslautakuntaan, koulutoimistoon ja tarvittaessa myös muihin hallintokuntiin (aloitteet, esitykset, kannanotot).


Pappilan koulun vanhempainyhdistys ry:n hallitus on viime vuosina ollut 10 henkinen. Hallituksessa on vanhempien lisäksi koulun edustaja. Koulun edustaja on joitain poikkeuksia lukuun ottamatta ollut koulun rehtori. Lisää aktiivisia vanhempia kaivataan yhdistyksen toimintaan mukaan! Osallistua voi täysin omien aikataulujen ja voimavarojen mukaan; joko itse tapahtumiin tai niiden ennakkojärjestelyihin. Toimintaan voi osallistua myös kuulumatta varsinaiseen hallitukseen.


Vanhempainyhdistykselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen pappilanvy@outlook.com

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi