Opiskelu Akaan lukiossa

 

Akaan lukio toimii samoissa, peruskorjatuissa tiloissa Toijalan Yhteiskoulun kanssa. Samalla paikalla, Lastumäessä, on koulutoiminta alkanut jo vuonna 1906. Akaan lukiossa opiskelee lukuvuonna 2018-2019 n. 180 opiskelijaa.

Akaan lukio on hyvä yleislukio. Opiskelijoiden hyvinvointi on meille tärkeä asia. Pyrimme siihen, että jokaisella opiskelijallamme on mahdollisimman hyvät edellytykset päästä ylioppilaaksi ja saavuttaa hyvät jatko-opiskelu- ja työelämävalmiudet. 

Opiskelijakuntamme on aktiivinen ja järjestää tapahtumia kautta vuoden. Opiskelijoiden ääntä ja mielipidettä arvostetaan lukiossamme. Opiskelijoiden edustaja on läsnä lukion opettajainkokouksessa.

Meillä voit suorittaa taito- ja taideaineissa lukiodiplomeja, ihailla monipuolista taidetta koulun seinillä tai nauttia mainioista musiikkiesityksistä koulun tapahtumissa. Lukiossamme on tarjolla runsaasti erilaista kansainvälistä toimintaa: hankkeita, luokkaretkiä, vaihto-opiskelijoita ja vierailijoita.  

Käyttämämme opetusmenetelmät ja -tilat ovat ajanmukaiset. Tieto- ja viestintätekniikkaa hyödynnetään aktiivisesti oppimisen tukena. Ainoana Suomen lukioista voit suorittaa psykologiassa NLP-tutkinnon.  

Päämääränämme on, että jokainen opiskelija voisi edetä omien oppimisedellytystensä mukaisesti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. 

     

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi