Erityisryhmien liikunta

Riskiryhmille on varattu oma kuntosalivuoro Monarin, Rasin ja Kylmäkosken saleilla maanantaisin ja torstaisin klo 9.00 - 11.00. Kuntosalivuorolle voit osallistua, jos kuntopassisi on voimassa. Viialassa ja Kylmäkoskella kulku omilla poleteilla. Kuntosalivuoro ei ole ohjattu, vaan ainoastaan riskiryhmille varattu omatoiminen kuntosalivuoro. Tutustu kuntosalin seinällä oleviin toimintaohjeisiin.

 

Syksyn ryhmätarjonta

Akaan kaupungin erityisryhmien liikuntakalenteri julkaistaan elokuun aikana Akaan www-sivuilla ja Akaan Seudussa. Syksyllä vallitseva koronatilanne vaikuttaa olennaisesti käynnistettävien ryhmien määrään ja tavoitteisiin. Alustavasti syksyn tarjonta on suunnattu etupäässä toimintakyvyltään heikentyneille ikääntyneille, jotka kokevat arjen toimintojen muuttuneen kuluvan vuoden aikana hankalaksi. Ennakoivia toimintakyvyn heikkenemisen merkkejä ovat mm. tuolista ylösnousemisen ja portaiden nousemisen vaikeudet.

Syksyn ryhmätarjonta tulee olemaan hyvän toimintakyvyn omaaville ikääntyneille totuttua suppeampi ja päätavoite on saada liikkumaan ne henkilöt, joiden toimintakykyyn koronakaranteeni on eniten vaikuttanut.

 

 

Lisätiedot:

Erityisliikunnanohjaaja Riitta Lehtonen p. 040 335 3566, ryhmien ohjaus ja koulutustoiminta (10.8 alkaen)

Liikunnanohjaaja Jussi Pentti p. 040 335 3366, ryhmien ohjaus ja liikuntaneuvonta (1.8 alkaen)


 

 

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi