Tiedote liikuntapaikkojen käytöstä

Akaan liikuntapalveluiden tiedote

Akaan kaupungin ulkoliikuntapaikat on avattu valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti 14.5. Kaupungin sisäliikuntapaikat voidaan avata 1.6 alkaen, jolloin kuntosalien ja Monitoimihallin toiminta voidaan aloittaa. Liikuntapaikoilla tulee noudattaa yleistä ohjeistusta kokoontumisrajoituksista sekä huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Seurojen on syytä huomioida ja noudattaa myös lajiliitoiltaan saamiaan ohjeita epidemian aikaisesta harjoittelusta. Riskiryhmiin kuuluvien toivotaan edelleen noudattavan maan hallituksen linjausta ja välttämään fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan.

Päivitetty tieto Kylmäkosken kuntosalin osalta (28.5.2020): Kylmäkosken kuntosalilla käynnissä olevat pukuhuoneremontit siirtävät kuntosalin avaamista kesäkuun alusta ainakin kahdella viikolla. Tällä hetkellä tavoitteena on, että tila saadaan asiakkaiden käyttöön 15.6. mennessä.

Viialan ja Kylmäkosken kuntosalien osalta 14.3. - 1.6. kaikkiin voimassa olleisiin kuntosalipoletteihin on ohjelmoitu valmiiksi käyttöaikaa 15.8. asti. Jos asiakkaan ostama kuntosalin käyttöoikeus jatkuu myös 15.8. jälkeen, niin aikahyvitystä voi hakea Viialan kirjastosta 1.9. asti.

Toijalan Monitoimihallin henkilöstö hyvittää 1.6. lähtien sulkuaikana voimassa olleisiin kuntosalikortteihin lisäajan, joka tulee lunastaa Monitoimihallilta kesäkuun aikana.
 
Liikuntapalveluiden kesän rantauimakouluihin ja kesäliikuntaryhmiin odotetaan vielä valtioneuvoston lisäohjeistusta ennen toiminnan aloittamista.

Lisätiedot: Riitta Lehtonen p. 040 335 3566 ja Jouko Pekkarinen p. 040 335 4625, etunimi.sukunimi@akaa.fi


Lisää: Suomen hallituksen linjaukset ja AVI:n (Aluehallintavirasto) ohjeistuksia koronavirusepidemiaan liittyen.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi