Kirjastot

                                 

Ajankohtaista

Verkkomaksaminen laajeni Akaan kirjastoon ja itseasiassa kaikkiin PIKI-kirjastoihin!
Jotta voit maksaa kirjastomaksuja verkossa, sinulla pitää olla sähköpostiosoite PIKI-verkkokirjaston Omat tiedot -sivun Kirjastokortin yhteystiedot -kohdassa.

Yhteen kuntaan menevä maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta yhteen kuntaan maksettavan summan on oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei onnistu, jos kuntakohtainen summa on alle euron. Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

Huollettavan maksut näkyvät huoltajan maksut -sivulla ja niitä voi valita samaan maksutapahtumaan. Maksun selitekohdasta näet kenen maksusta on kyse.

Lisää verkkomaksamisesta PIKI-verkkokirjaston Ohjeet-sivulta https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/ohjeet


Koko kansa lukee –kampanja on käynnissä 4. - 24.2. Pääset kokeilemaan e-lukemista, kun kampanjan ajaksi kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Kampanjan aikana on rajaton pääsy seuraaviin kirjoihin: Palviainen, Jukka-Pekka & Rönns, Christel: Allu ja salaperäinen opettaja; Vasantola, Satu: En palaa takaisin koskaan, luulen; Erlandsson, Karin: Pärlfiskaren; Frantz, Eva: Sommarön ja Teir, Philip: Så här upphör världen sekä e-äänikirja: Erikson, Thomas: Idiootit ympärilläni : kuinka ymmärtää muita ja itseään. Teoksia voi lukea ja kuunnella joko PIKI-kirjastojen e-kirjakokoelmassa, Ellibs-sovelluksella tai Kirjastot.fi:n eKirjasto-palvelussa. Lisää kampanjasta Kirjastot.fi tiedotteessa.

Viialan kirjaston Viiala-sali ja näyttelytila ovat varattavissa. Tiedustelut vapaista ajoista Viialan kirjastoon. Viiala-sali on varattu 1.- 15.4. eduskuntavaali- ja 13.- 27.5. europarlamenttivaalikäyttöön.

Tapahtumia

 Lapsille ja nuorille

 Kirjastopalvelut

 PIKI-verkkokirjasto

Akaan kaupunginkirjasto, kuva Sanna Tamski
 Akaan pääkirjasto, Köyvärintie 1, 37800 Akaa

Viialan kirjasto Vilkku, Solmukatu 3, 37830 Akaa

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi