Kirjastot


kirjastosi netissä


PIKI-verkkokirjaston
mobiiliversio

lataa PIKI-sovellus

Ajankohtaista

Maanantaina 11.11. alkaneen Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko vaikuttaa kirjaston palveluihin. Noutoilmoitukset lähetetään asiakkaille tekstiviestinä ja palautuspyynnöt sähköpostitse, mikäli asiakkaan yhteystiedot ovat tältä osin kunnossa. Postin kautta lähetetyt ilmoitukset viipyvät matkalla. Nyt onkin hyvä tarkistaa omat yhteystiedot ja viestiasetukset ajan tasalle Omat tiedot -sivulla tai kirjastossa ja vaihtaa ilmoitukset sähköisiin.

Lakko vaikuttaa sanoma- ja aikakauslehtien päiväjakeluun. Aamulehti, Akaan Seutu, Helsingin Sanomat, Hämeen Sanomat ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat tulevat Akaan kirjastoihin normaalisti varhaisjakelussa. Muita lehtiä on mahdollista lukea sähköisinä näköisversioina ePress- ja eMagz-lehtipalveluista kirjaston tietokoneilla tai omalla mobiililaitteella kirjaston verkossa.

Tutustu PIKI-mobiilikirjastoon, nopean kirjastoasioinnin helppokäyttöiseen sovellukseen. Siitä löytyy Omat lainat ja uusinta, Teosten haku, Saatavuus ja varaaminen, Sähköinen kirjastokortti ja uutuutena Kaverilaina. Käyttöönotto kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella PIKI-tunnusluvulla. Sovellus saatavana Google Play-  ja App Store -sovelluskaupoista.

Voit lainata ja palauttaa myös automaateilla. Pyydä lainausta varten pin-koodi asiakaspalvelusta.

Viialan kirjaston Viiala-salin varaustilanne löytyy tilavarauskalenterista. Varauksen Viiala-saliin teet varaussivun lopussa olevalla lomakkeella.
Vilkun näyttelytilan vapaita aikoja voit tiedustella suoraan Viialan kirjastosta ja varauksen teet näyttelytilojen varauslomakkeella.

Tapahtumia

 Lapsille ja nuorille

 Kirjastopalvelut

 PIKI-verkkokirjasto

Akaan kaupunginkirjasto, kuva Sanna Tamski
 Akaan pääkirjasto, Köyvärintie 1, 37800 Akaa

Viialan kirjasto Vilkku, Solmukatu 3, 37830 Akaa

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi