Kirjastot

                                 

Ajankohtaista

Viialan kirjaston Viiala-salin varaustilanne löytyy https://www.akaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/tilavaraukset/. Viiala-sali -linkistä avautuu kalenteri, josta varaustilanne selviää. Tilavaraus tehdään ko. sivun lopussa olevalla lomakkeella. Vilkun näyttelytilan vapaiden aikojen tiedustelut Viialan kirjastoon ja varaukset lomakkeella https://www.akaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjastot/nayttelytilat/.
 

Verkkomaksaminen laajeni Akaan kirjastoihin ja itseasiassa kaikkiin PIKI-kirjastoihin! Jotta voit maksaa kirjastomaksuja verkossa, sinulla pitää olla sähköpostiosoite PIKI-verkkokirjaston Omat tiedot -sivun Kirjastokortin yhteystiedot -kohdassa.

Yhteen kuntaan menevä maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta yhteen kuntaan maksettavan summan on oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei onnistu, jos kuntakohtainen summa on alle euron. Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

Huollettavan maksut näkyvät huoltajan maksut -sivulla ja niitä voi valita samaan maksutapahtumaan. Maksun selitekohdasta näet kenen maksusta on kyse. Lisää verkkomaksamisesta PIKI-verkkokirjaston Ohjeet-sivulta https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/ohjeet

Tapahtumia

 Lapsille ja nuorille

 Kirjastopalvelut

 PIKI-verkkokirjasto

Akaan kaupunginkirjasto, kuva Sanna Tamski
 Akaan pääkirjasto, Köyvärintie 1, 37800 Akaa

Viialan kirjasto Vilkku, Solmukatu 3, 37830 Akaa

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi