Kirjastot

                                 

Ajankohtaista

Molemmissa kirjastoissa voit lainata ja palauttaa myös automaateilla. Pyydä pin-koodi asiakaspalvelusta.

Lainaa pääkirjastosta potkulauta, kypärä ja suojat!
Voit nyt lainata skeittivälineitä Akaan pääkirjastosta aivan kuten kirjoja. Kirjastokortilla saat käyttöösi potkulaudan tai rullalaudan, kypärän sekä suojasetin. Laina-aika on 2 viikkoa. Lainaa ei voi uusia eikä välineitä varata. Lainaus ja palautus Akaan pääkirjastoon puhdistettuna ja kuivana. Kuvallinen luettelo löytyy täältä.
Skeittivälinelainaus mahdollistui Akaan nuoriso- ja kirjastopalveluiden yhteistyönä. Pääset kokeilemaan pääkirjaston viereistä skeittiparkkia ja kenties löydät uuden harrastuksen.

Viialan kirjaston Viiala-salin varaustilanne löytyy https://www.akaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/tilavaraukset/. Varauskalenteri avautuu linkkiä klikkaamalla. Tilavarauksen teet sivun lopussa olevalla lomakkeella. Kirjaston näyttelytilan vapaita aikoja voit tiedustella suoraan Viialan kirjastosta ja varauksen teet lomakkeella https://www.akaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjastot/nayttelytilat/.

Verkkomaksaminen onnistuu kaikissa PIKI-kirjastoissa. Lisää verkkomaksamisesta https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/ohjeet.

Tapahtumia

 Lapsille ja nuorille

 Kirjastopalvelut

 PIKI-verkkokirjasto

Akaan kaupunginkirjasto, kuva Sanna Tamski
 Akaan pääkirjasto, Köyvärintie 1, 37800 Akaa

Viialan kirjasto Vilkku, Solmukatu 3, 37830 Akaa

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi