Nuorten Ykspaja

Nuorten Ykspaja on Akaan kaupungin työllisyyspalveluiden nuorten seinätön työpaja, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kaupungin fyysisten työpajojen ja muiden työllisyydenhoidon parissa työskentelevien toimijoiden kanssa.

Kenelle?

Nuorten Ykspaja on tarkoitettu alle 29 –vuotiaille, vailla työ- tai koulutuspaikkaa oleville akaalaisille nuorille. Ykspajaan voi hakeutua esimerkiksi silloin, kun oma koulutus- ja urapolku on vielä mietinnässä tai ammattiin valmistumisen jälkeen ei ole työllistynyt omalle alalleen.


Missä?

Ykspajan nuorisoneuvoja on tavattavissa sopimuksen mukaan Akaan eri taajamissa. Ykspajan toimipiste sijaitsee osoitteessa Meijeritie 1, 37800 Akaa.


Miten?

Nuorten Ykspajan toimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja maksuttomuuteen. Ykspajaan voi hakeutua itse tai jonkin viranomaisen tukemana.

Nuorten Ykspajan toiminnan tavoitteena on tukea ja ohjata nuorta löytämään oma kiinnostuksen kohteensa koulutus- ja työelämässä. Ykspajan toimintamuotona käytetään yksilövalmennusta. Ykspajassa laaditaan yhdessä nuoren kanssa valmennussuunnitelma, jonka lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet.

Nuorten Ykspajassa nuoret sijoittuvat pääsääntöisesti pajan ulkopuolelle esimerkiksi työtoimintaan tai -kokeiluihin kaupungin eri yksiköihin, yrityksiin tai yhdistyksiin.

 

Lisätietoja:

nuorisoneuvoja
Tanja Vallo
puh. 040 335 3550

 

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi