Vuodenvaihteen muutoksia Tekesin innovaatiosetelirahoituksessa

Vuodenvaihteen muutoksia Tekesin innovaatiosetelirahoituksessa


 Tekes tiedottaa:

Vuodenvaihteen muutoksia innovaatiosetelirahoituksessa

Kriteerimuutoksilla houkutellaan lisää uusia yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Innovaatiosetelin hakuun tulee tauko 10.12.2017-7.1.2018.

Innovaatiosetelin kriteereitä tarkistetaan vuoden vaihteessa siten, että jatkossa innovaatioseteli voidaan myöntää yritykselle, jonka Rating Alfa on vähintään A (aiemmin A+). Jatkossa ei myöskään edellytetä, että yritys olisi toiminut vähintään yhden tilikauden ajan. Kriteerimuutoksilla houkutellaan lisää uusia yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Innovaatiosetelin myöntäminen edellyttää jatkossakin, että yrityksellä on jokin uusi tuote tai palvelu, johon asiantuntijapalvelun hankinta kohdistuu, ja että sitä on tarkoitus myydä heti tai tulevaisuudessa myös kansainvälisille markkinoille. Innovaatioseteli voidaan myöntää vain kerran.

Jotta käsittelyajat saadaan pidettyä lyhyinä myös vuodenvaihteen lomien aikana, sulkeutuu innovaatiosetelin haku 10.12. klo 22. Kaikki siihen mennessä tulleet hakemukset tullaan käsittelemään resurssien mahdollistamassa aikataulussa. Haku avautuu uudestaan 8.1.2018.

Lisätietoja

tuotepäällikkö Risto Lustila
risto.lustila(at)tekes.fi
puh. 040 167 9088

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi