Työterveyshuolto Akaan alueella

Työterveyshuolto Akaan alueella


Työterveys Akaasian toiminta siirtyy liikkeenluovutuksella 31.12.2016 Suomen Terveystalo Oy:lle.

Sastamalan kaupunki kilpailutti kaupungin oman sekä järjestämisvastuullaan olevan työterveyspalvelun, kesällä 2016. Kilpailutuksen voitti Suomen Terveystalo Oy.

Sastamalan kaupungin työterveyden eli Työterveys Akaasian toiminta ei siis jatku enää vuoden 2017 puolella, mutta Terveystalo tulee jatkamaan työterveyshuollon toimintaa asiakkaille tutulla henkilöstöllä.

 

Työterveyden palvelusopimukset ja hinnoittelu

 

Akaan alueella toimivilla yrityksillä on mahdollisuus ostaa Terveystalolta henkilöstölleen lakisääteinen työterveyspalvelu tai lakisääteisen lisäksi suppean sairaanhoitopalvelun sisältävät työterveyspalvelut kilpailutuksessa tarjotuilla hinnoilla ja sopimussisällöllä 1.1.2017 alkaen. Edellä mainitut palvelumallit tarkoittavat, että käytössä on nykyisen Työterveys Akaasian toimipisteet.

Vaihtoehtona on myös kattavamman sopimuksen solmiminen (sisältää lakisääteiset ja yleislääkäritasoiset sairaanhoidonpalvelut). Tällöin käytettävissänne on nykyisten Työterveys Akaasian toimipisteiden lisäksi Terveystalon valtakunnallinen noin 170 toimipaikan verkosto ilman lisäkustannuksia tai –toimenpiteitä.

 

Kattavat palvelut helpostiPalvelusopimusta varten on luotu oma internet-sivusto.  Sivustolta löytyy lisää tietoa palveluistamme ja palvelutasovaihtoehdoista. Kun olette valinneet teille parhaiten sopivan vaihtoehdon, löytyy sivustolta linkki sopimuksen tekoa varten. Sopimuksen tekoon ei siis vaadita muuta kuin linkin takaa avautuvan lomakkeen täyttö ja lähettäminen sähköisesti Terveystaloon.

Miten sopimus tehdään?


1.    kirjaudu internet-selaimessa osoitteeseen https://www.terveystalo.com/tyoterveys/akaasia

2.    valitse sopiva palvelutaso (palvelutasoesittelyt avautuvat sivuston oikean reunan linkistä)

3.    klikkaa tee sopimus –linkkiä

4.    täytä lomake ja paina lähetä-painiketta ja

5.    tulet saamaan yritysasiakaspalvelustamme sähköpostitse viestin, kun sopimusasia on käsitelty

 

Tiedustelut työterveyshuoltosopimuksista ja –palveluista omasta työterveysyksiköstäsi tai Terveystalo yritysasiakaspalvelusta (yritysasiakaspalvelu@terveystalo.com, puh. 030 633 9529).

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi