Team Finlandin uusi kotimaan palvelumalli kansainvälistyvälle yritykselle

Team Finlandin uusi kotimaan palvelumalli kansainvälistyvälle yritykselle


TEKESin uutiskirje 25.2.2016:

Kari Komulainen: Kuinka voin palvella?

22.2.2016

Team Finlandin uusi kotimaan palvelumalli otettiin käyttöön viime syksynä. Sen myötä kansainvälistyvä yritys saa kasvaessaan tarvitsemansa palvelut yhdeltä luukulta. Yritys voi keskittyä omien asiakkaidensa tarpeisiin, eikä sen tarvitse kuluttaa aikaa julkisten organisaatioiden työnjaon selvittämiseen tai samojen tietojen toimittamiseen kullekin palveluntuottajalle erikseen.

Jo yli tuhat yritystä on hakeutunut Team Finlandin palveluiden ääreen puhelimen tai netin välityksellä – tai tehnyt sen henkilökohtaisesti jokaisessa maakunnassa työskentelevien Team Finlandin asiantuntijoiden kanssa. Monet yhteyttä ottaneet yritykset ovat saaneet tarvitsemansa avun saman tien osaavilta palveluneuvojiltamme.

Haluamme parantaa asiakaskokemusta myös silloin, kun kansainvälistyvä yritys tarvitsee rahoitusta tai pitkäjänteisiä asiantuntijapalveluita. Siksi olemme luoneet Team Finland -palveluehdotuksen.

Tarjoamme palveluehdotuksen yritykselle, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet kansainvälisen liiketoimintansa käynnistämiseen tai laajentamiseen. Ehdotuksen runkona on yrityksen oma suunnitelma kansainvälistymisen eri vaiheista ja tarpeista. Kokoamme Team Finland -organisaatioiden rahoitus- ja asiantuntijapalveluista näihin tarpeisiin kohdistetun palvelupaketin. Palveluehdotusta päivitetään, jos yrityksen tarpeet muuttuvat.

Vaikka hyvä asiakaskokemus on jo sellaisenaan riittävä syy uudistuksiin, satsaamme palveluidemme kehittämiseen ennen kaikkea voidaksemme osaltamme nopeuttaa suomalaisten yritysten kannattavaa kasvua. Mitä vähemmän asiakkaamme joutuvat kuluttamaan aikaa meiltä palveluita saadakseen, sitä enemmän heillä on aikaa onnistua omien asiakkaidensa löytämisessä ja palvelemisessa.

Team Finlandin kehittäminen jatkuu ja etenee kohti palvelujen sisältöjä. Viennin rahoituksen uudistukset ja Team Finland -kasvuohjelmat ovat esimerkkejä tästä.

Kansainvälistyvä yritys, kuinka voimme palvella?

Kari Komulainen
kirjoittaja on palvelujohtaja

Twitter: @KariKomulainen

Linkki Blogiin: http://www.tekes.fi/nyt/blogit-2016/kari-komulainen-kuinka-voin-palvella/

Pirkanmaa: Jukka Kohonen, 0295 023 555, jukka.kohonen(at)tekes.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi