Räätälöityä koulutusta ja asiantuntija-apua yrityksesi tarpeisiin -hae mukaan!


Järjestämme eteläpirkanmaalaisten kasvuhakuisten mikro- ja pk-yritysten henkilöstölle ja yrittäjille koulutuksia, jotka auttavat yrityksiä muun muassa päivittämään ja monipuolistamaan henkilöstönsä osaamista. Koulutuksen vaihtoehtona voi olla myös tiettyyn asiaan erikoistunut asiantuntija, jonka avulla yritys saa apua kehittämistoimiin. Näin tuetaan seudun yrityksiä uudistumaan, hyödyntämään uutta tietoa ja innovoimaan uusia ratkaisuja.

Taloudellinen tuki 40 %


Koulutukset ja asiantuntijapalvelut räätälöidään yhteistyössä yritysten kanssa siten, että ne tarjoavat esimerkiksi täsmätietoa tai yrityksen erityistarpeisiin räätälöityjä oppeja. Kauttamme voi saada suunniteltujen asiantuntijapalveluiden kustannuksiin taloudellista tukea 40 %.

Järjestämme myös yleisiä, kaikille yrityksille yhteisiä koulutuksia toivotuista ajankohtaisista aiheista. Kerrothan meille toiveesi?

Yrityksen kehittämiskumppaneina oppilaitokset ja tutkimusorganisaatiot


Autamme hakemaan oppilaitosten ja tutkimusorganisaatioiden tarjoamia yrityspalveluita. Lähiseudulla palvelevat muun muassa teknillinen yliopisto ja ammattikorkeakoulu, jotka tarjoavat esimerkiksi tukea tuotteen ja palvelun suunnitteluun, ideointiin ja toteutukseen sekä erilaisia tutkimuspalveluita (markkinatutkimukset Suomessa ja ulkomailla, mittaus- ja analyysipalvelut yms.).

Ota yhteyttä ja kysy lisää:


Arja Rantamäki, puh. 040 335 6087, arja.rantamaki(a)valkeakoski.fi

Esite (PDF).

Palvelu järjestetään osana Suunta-hanketta. Hanke saa ELY-keskuksen myöntämää Euroopan sosiaalirahaston ja valtion sekä kuntien rahoitusta ja palvelee vuoden 2016 loppuun.


« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi