Entistä helpompaa löytää oman paikkakunnan palvelut: Etelä-Pirkanmaan yrityshakemisto

Entistä helpompaa löytää oman paikkakunnan palvelut


Sekä kuluttajat että palvelun tarjoajat ovat toivoneet paikkakunnalle julkista yrityshakemistoa, mistä voisi vaivatta löytää palveluntarjoajia ja yhteistyökumppaneita. Nyt toiveisiin on vastattu. Etelä-Pirkanmaan kunnat tarjoavat käyttöönne yhteisen yrityshakemiston, josta voit hakea Akaassa, Valkeakoskella ja Urjalassa toimivia yrityksiä, tutustua yritysten tietoihin ja paikallistaa yritykset karttanäytöltä. Ajantasaisista ja monipuolisista tiedoista hyötyvät niin alihankkijaa, kumppania tai uusia verkostoja etsivät yritykset, kuin tuotteita ja palveluita etsivät asiakkaat. Yrityksiä rekisterissä on tällä hetkellä pari tuhatta. Palvelu on käyttäjille maksuton.

Palvelu löytyy osoitteesta http://yrityshakemisto.epirkanmaa.fi/


Markkinoikaa, pitäkää tietonne ajan tasalla


Etelä-Pirkanmaan yrityshakemiston perustiedot pohjautuvat Suomen Asiakastieto Oy:n aineistoon. Yritykset ovat yrityshakemistossa automaattisesti mukana, mikäli yritys ei ole erikseen näkyvyyttä kieltänyt.

Yrityksiä kannustetaan lisäämään hakemistoon itse tarkempaa tietoa tarjoamistaan palveluista, jotta käyttäjät ja hakemiston yritykset saisivat tästä palvelusta mahdollisimman paljon hyötyä. Nyt käynnistysvaiheessa niihin yrityksiin, joihin rekisteriaineistosta löytyy sähköpostiosoite, lähtee automaattisesti tietojen tarkistus- ja täydentämispyyntö. Jatkossa tämä tarkistusposti tulee kuuden kuukauden välein.

Lisätietoa:

Piritta Forstén

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi