Ammattilaiset Areenalla -rekrytapahtuma Tampereella 16.3.


Ammattilaiset Areenalla on kuntamarkkinoinnin SM-palkittu nopean vastineen toimenpide äkillisiin irtisanomistilanteisiin ja aktiivisen työnhaun vauhdittamiseksi.

Jos yrityksesi etsii osaajia myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun tai HR-tehtäviin, niin Ammattilaiset Areenalla Pirkanmaa -kampanja sopii juuri sinulle.
Aktiiviset työnhakijat etsivät yrityksiä, jotka ovat joko aikeissa rekrytoida, tai harkitsevat rekrytointia.

Pohjatyö huipentuu rekrytointitapahtumaan 16.3.2017, jossa perinteinen rekrytointitilaisuus on käännettynä 180-astetta: tilaisuudessa yritykset ovat vieraita, jotka tutustuvat alueella vapaana olevaan työvoimaan. Tapahtumassa esille pääsevät niin osaajat kuin yritys- ja työllisyyspalveluita tarjoavat tahot. Näin rekrytointi on nopeaa ja helppoa, ja saat vastauksia yritystäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kerro yrityksesi ilmoittautumisen yhteydessä, minkälaista osaamista ja/tai apua haet.

Sen jälkeen riittää, kun tulet paikalle Finlaysonille 16.3.
Aika: 16.3.2017, klo 12.00 - 16.00
Paikka: Talent Space / Finlayson (Satakunnankatu 18, Tampere)
Ilmoittautuminen: www.ammattilaisetareenalla.fi

Osoitteessa http://www.ammattilaisetareenalla.fi/2017/02/07/osaajagalleria-auki/ pääset jo tutustumaan vapaana oleviin ammattilaisiin. Voit halutessasi olla heihin suoraan yhteydessä.

Ammattilaiset Areenalla Pirkanmaan -kampanjan tarjoavat Pirkanmaan TE-toimisto, Tampereen kaupunki, TreStart ja Business Arena Oy.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi