Elinkeinot, yrittäminen ja työ

 

 

Luova ja joustava yhteistyökumppani

Akaan kaupungin keskeinen sijainti HHT -kasvukäytävällä on erinomainen: Helsinki – Tampere –moottoritie,  VT9 ja päärata varmistavat niin työvoiman kuin logistisen toimivuuden. Kaupunki on myös tunnettu monipuolisesta yrityskannasta sekä osaavasta ja koulutetusta työvoimasta.

Akaan kaupungin elinkeinopalvelut ovat yritystäsi varten. Toimimme monipuolisesti, nopeasti, osaavasti ja aktiivisesti. Pyrimme osaltamme vaikuttamaan myönteisesti yritysten sijoittumiseen ja menestymiseen. Autamme yritystäsi löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut, oli sitten kyseessä yrityksen kehittäminen, sijoittautuminen, rahoitus, toimitilat, työvoiman saatavuus tai muut yritystoimintaan liittyvät asiat. Akaassa pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on myös mahdollisuus investointitukiin. Kysy lisää!

Toimitilapalvelusta löydät ajankohtaista tietoa vapaista tai pian vapautuvista toimitiloista. Lisäksi varmistamme, että Akaan kaupungilla on monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvaa, kysyntää vastaavaa tonttitarjontaa.  Myös uusi Akaa Point –yritysalue on valmiina uusia sijoittuvia yrityksiä varten.

Akaan kaupunki palvelee elinkeinoelämää! Ota yhteyttä - me lupaamme palvella 24 h kuluessa!

 

 

Muita yrittämiseen liittyviä palveluita


Linkkivinkkejä

 

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi