PuPi-hanke tiedottaa 30.3

PuPi-hanke tiedottaa 30.3

Pure Pirkanmaa – yritykset edellä -hanke on lähtenyt vauhdilla käyntiin Pirkanmaalla. Hankkeesta on tiedotettu alueen toimijoille ja vastaanotto on ollut odottavan positiivinen. Tämän viestin liitteenä on yhteenveto hankkeesta kaikille niille, joille asia tulee uutena. Hankkeen tärkein tehtävä on vahvistaa Pirkanmaan matkailuyrittäjyyttä ja luoda sille yhteiset kasvot. Tämä saadaan aikaan verkostoyhteistyöllä, jossa keskeinen rooli on Pirkanmaan Matkailuyrittäjät ry:llä sekä muilla alueen matkailun kehittäjillä ja edustajilla. Järjestämme infotilaisuuksia ja työpajoja sekä käymme tutustumassa muihin matkailualueisiin Suomessa ja ulkomailla. Selvitämme myös yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa alueen luontomatkailureittien tilaa sekä kehittämistarpeita.

Ennakkotietoa kevään ja alkukesän tilaisuuksista:

Reittitapahtuma 30.5. Ruovedellä. Tapahtuma on suunnattu kuntien luontomatkailureiteistä vastaaville, kehittäjille sekä matkailuyrittäjille, jotka hyödyntävät reittejä palveluissaan. Tilaisuus järjestetään yhdessä Ruoveden kunnan, Metsähallituksen sekä Ekokumppanien kanssa. Aloitusaika n. klo 11.00 Mikäli halukkaita on tarpeeksi, järjestämme kohtuuhintaisen kuljetuksen Tampereelta Ruovedelle. Tarkempi ohjelma ja ennakkoilmoittautuminen viikolla 15.

Etelä-Konneveden tutkimusmatka 8.-10.5. Hankkeen ensimmäinen matka suuntautuu Etelä-Konneveden matkailualueelle Jyväskylän ja Kuopion välimaastoon sekä Rantasalmen Järvisydämeen. Etelä-Konneveden kansallispuiston kävijämäärä on ollut kovassa kasvussa. Sen ympärille on syntynyt uusi matkailualue sekä yrittäjyyttä. Matkailuyrittäjät ovat verkostoitumassa keskenään. Verkostoyhteistyö on myös Järvisydämen menestyksen ”taikasana”. Kylpylän ympärille on syntynyt yhteistyötä, josta puhutaan maakuntarajojen tuolla puolen. Pääsemme keskustelemaan näistä asioista  paikallisten kanssa heidän omassa ympäristössään. Luvassa järviristeily, matkailuyrityksiin tutustumista ja kylpemistä ainutlaatuisessa luolakylpylässä sekä verkostoitumista ja mukavaa yhdessä oloa. Matkaan lähdetään perjantaina 8.5.2018 kello 08.30 Tampereelta Ahlmanilta ja paluu on 10.5.2018 kello 16.00 mennessä. Matkan kokonaishinta on noin 270-290€. Tarkka ohjelma ja hinta varmistuvat viikolla 15.Ennakkoilmoittautumiset https://link.webropolsurveys.com/EP/4D8E6FE02CCFFB7B. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Tutustu kohteisiin:

http://www.luontoon.fi/etela-konnevesi

http://www.jarvisydan.com/fi

Ahlmanin Parasta Pöytään Pirkanmaalta -hanke tekee Lähiruokamatkan Gotlantiin 5.–8.6.2018. Muutama nopea ehtii vielä mukaan.

Lisätietoja matkasta:http://www.parastapoytaan.fi/images/markkinointimateriaalit-2018/Ammattimatka%20Gotlantiin.pdf

Tämä viesti on lähetetty Pirkanmaan matkailualan yrityksille, sidosryhmille sekä kuntatoimijoille. Jatkossa tiedotamme matkailualan ajankohtaisista asioista, eri tilaisuuksista ja matkoista. Mikäli et halua saada viestejämme, kerro siitä meille: jani.gronroos@ahlman.fi

PuPi-hanke tiedottaa www.visitpirkanmaa -sivustolla. Tule mukaan myös Facebookin PuPi-ryhmään keskustelemaan matkailualan asioista: https://www.facebook.com/groups/179699545976804/,

 

Liitteet

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi