PuPi-hanke tiedottaa 13.4.

 PuPi-hanke tiedottaa 13.4.


Tervetuloa Reittitapahtumaan Ruovedelle Murolen kesäkahvilaan 30.5.2018 kello 11.00 alkaen. Tapahtuma on suunnattu kuntien luontomatkailureiteistä vastaaville, kehittäjille sekä matkailuyrittäjille, jotka hyödyntävät reittejä palveluissaan.

Päivän aikana saamme kuulla Pirkanmaan ja lähimaakuntien kehittämistyöstä, ja Metsähallituksen edustajat kertovat uudistuksista sekä yhteistyöstä matkailuyrittäjien kanssa.

Tilaisuus on lähtölaukaus maakuntarajat ylittävään yhteistyöhön ja kehittämistoimenpiteiden yhtenäistämiseen. Tule mukaan kertomaan oma näkemyksesi asiasta!

 

Linkki ohjelmaan ja ilmoittautumiseen tässä:

http://visitpirkanmaa.fi/wp-content/uploads/2018/04/reittitapahtuma-Ruovedellä-30.5.-ohjelma.pdf

 

Ohjelma Etelä-Konneveden tutkimusmatkalle 8.-10.6.2018 on nyt valmistunut. Etelä-Konnevesi on uusi nouseva matkailualue, joka sijaitsee KeskiSuomen ja Savon maakuntien rajalla. Kansallispuisto perustettiin vuonna 2014 ja on kävijämäärältään Keski-Suomen ja Savon suurin. Alueelle on syntynyt uutta matkailuyrittäjyyttä. Matkailuyrittäjät ovat myös verkostoitumassa keskenään.  Verkostoyhteistyö on myös Järvisydämen menestyksen ”taikasana”. Kylpylän ympärille on syntynyt yhteistyötä, josta puhutaan maakuntarajojen tuolla puolen. Lähde katsomaan mitkä ovat onnistumisen avaimet ja keskustelemaan paikallisten kanssa heidän omassa ympäristössään. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Linkki matkaohjelmaan ja ilmoittautumiseen:

http://visitpirkanmaa.fi/wp-content/uploads/2018/04/180410-Ekonnevesi-esite.pdf

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi