Tehdään yhdessä hyvää FC Kemi -ottelu

15.12.2018 15:00 | Toijalan Monitoimihalli - Köyvärintie 3, Akaa/Toijala

Tehdään yhdessä hyvää FC Kemi -ottelu

Leijona Futsal järjestää joulukuun Kemi-ottelun yhteydessä hyväntekeväisyystempauksen yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Toijalan yhdistyksen kanssa.

LeiF haastoi pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Akaan Seudun Osuuspankin mukaan tekemään hyvää. Akaan OP otti tästä kopin ja yhdessä haastetaan nyt alueen muut yritykset ja yksityiset ihmiset mukaan tapahtumaan!

Lue lisää:
http://www.leijonafutsal.fi/uutiset/12112018.html
#elämäonleiffiä #leijonafutsal #leijonaperhe #meidänAkaa #yhdessäHyvää

Tapahtuma järjestetään lauantain 15.12. futsal-liigaottelun yhteydessä. Leijona Futsal kohtaa silloin FC Kemin klo 15:00 alkavassa pelissä. Kun ottelu Kemiä vastaan starttaa ja Leijona-lauma iskee ensimmäisen maalinsa, yleisö saa heittää kentälle itselleen tarpeettomaksi jääneet nallet ja pehmolelut. Nämä menevät suoraan Toijalan MLL:n käyttöön. Leijona Futsal ottelukumppaneineen lahjoittaa myös jokaista nallea kohden euron Toijalan MLL:n hyväksi!

Tapahtumasta tulee tarkempia lisätietoja myöhemmin, mutta jo nyt on tiedossa, että otteluun tulee olemaan ilmainen sisäänpääsy. Vieraita Monarille on alustavasti tulossa FC Kemin ohella myös vielä pohjoisemmasta - aina Korvatunturilta saakka. Myös kioskitoiminnan tuotot suunnataan tässä ottelussa - kuten koko kaudella - akaalaiseen juniorityöhön, kun Leijona Futsalin yhteistyöseura ToiP-49 vastaa tapahtumamyynnistä.

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi