Kolme iloista rosvoa

22.3.2019 - 13.5.2019 | Viialan teatteri - Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Kolme iloista rosvoa on veikeän hauska, hieman jännittäväkin, koko perheen musiikkinäytelmä, jossa viihtyvät niin lapset kuin vanhemmatkin.

Kardemumman kaupunki on ihan pieni kaupunki ja se on niin kaukana että tuskin sitä kukaan tietää - paitsi sinä joka tulet katsomaan näytelmän Viialan teatterille. Se on myös hyvin merkillinen kaupunki ja siellä tapahtuu paljon sellaista mitä ei tapahdu muualla. Milloin aasi tukkii raitiovaununkuljettaja Jytkysen kaupunkiliikenteen tai Topiaksen säätiedotukset osuvat vähemmän kohdilleen. Samalla hän hyvänä ihmisasiantuntijana ratkoo ongelmat niin rypyissä kuin rakkaudessa.

Kardemumman kaupunginjuhlissa voi nähdä jääkarhun, kamelin ja tanssivia koiria! Ainoat, jotka häiritsevät tuon pienen kaupungin yöunta ovat Kolme iloista rosvoa: Kasper, Jesper ja Joonatan. He varastavat vain tarpeellisen, eivät yhtään enempää tai vähempää. Rosvoilla on salainen haave tulla säädyllisiksi kansalaisiksi. Senpä tähden he yöllä ryöstävät kiukkuisen Sohvi-neidin laittamaan heille ruokaa ja pitämään huolta heidän taloudestaan. Asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin on toivottu, siksi pitää keksiä, miten Sohvi-neiti ryöstetään takaisin kotiinsa!

Kardemumman kaupungissa paistaa aina aurinko, ihmiset ovat onnellisia ja heillä on vain omansa tai kaupungin pikkuasiat huolehdittavinaan. Heillä on kuitenkin pieni ongelma; öisin makkaramestarin kaupasta katoaa makkaroita ja leipurilta leipää. Poliisimestari Paavali on niin kiltti, ettei haluaisi pidättää ketään. Jotain on tehtävä, vaaditaan kaupungilla. Tämä on Poliisimestari Paavalin suurin ongelma, koska rosvoilla on sentään lemmikkinä leijona.

http://www.viialanteatteri.net/kolmeiloistarosvoa.html

Produced in agreement with: Teaterforlaget Songbird AS – www.songbirdteater.com – drama rights agency.

Liput: 18,00 / 16,00 / 12,00
Suosittelemme lippuvarauksen tekoa ennakkoon! Tarkista esityksen varaustilanne esityskalenterista tai teatterilta!

 

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi