Kirjakivaa! - perhepäivä Akaan pääkirjastossa

7.3.2020 10:00-14:00 | Akaan pääkirjasto - Köyvärintie 1, 37800 Akaa

Akaan pääkirjaston perhepäivässä koetaan lastenkirjallisuutta monitaiteisesti. Ohjelmaa on kaiken ikäisille.
Päivän aikana lapset ja vanhemmat pääsevät loruttelemaan Lorukylpy-työpajassa. Santeri Sammakko -esityksessä Lits läts lätäkkö -kirjan lorut sekä Onni ja Ilona -katselukorttien hahmot heräävät tanssimaan. Kirjailijavierailulla nähdään miten Tatu ja Patu -kirjojen hahmot heräävät henkiin live-piirustus-esityksessä sekä kuullaan tekijöiltä kirjojen synnystä. Mannerheimin lastensuojeluliiton buffetista voi ostaa pientä naposteltavaa.
Tervetuloa!

Lisätietoja Mari Laaksonen / lukemisenedistaminen.mari@gmail.com

Tapahtuman järjestää Akaan pääkirjasto. Tapahtuma on osa Lukemisen edistämisen kehityshanke Etelä-Pirkanmaata. Tapahtumaa tukee Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto.

OHJELMA JA AIKATAULU

11.15-12 Yöstäjien Lorukylpy -työpaja

Lorukylvyssä tutustutaan sanataideopettajan johdolla sekä perinteisiin että uusiin loruleikkeihin taputellen ja tömistellen, kuiskutellen ja keinutellen. Kesto 30-45 min. Ohjaaja Pia Krutsin.
Suositus 0-3 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. 10 ensimmmäistä mahtuu mukaan ennakkoilmoittautumiset kirjasto@akaa.fi

12-12.30 Santeri Sammakko -loru- ja tanssiesitys

Perheen pienimmille suunnatussa Santeri Sammakon seikkailut -esityksessä, jossa Santeri seikkailee läpi vaihtuvien vuodenaikojen ja tapaa ystäviään.
Samuli Roinisen koreografiassa graafikko Leena Junnilan Lits läts lätäkkö! -kirjan lorut ja iki-ihanat Onni ja Ilona -katselukorttien hahmot heräävät tanssimaan. Esityksen suositusikä on 0-5-vuotiaille ja kesto 30 minuuttia.

12.30-13.30 Kirjailijavieraina Aino Havukainen ja Sami Toivonen

Palkittujen Tatu ja Patu -lastenkirjojen tekijöiden yhteisesityksessä live-piirretään kirjojen hahmoja ja luetaan ääneen näiden seikkailuista. Esityksen jälkeen tekijöiden haastattelu. Suositus yli 5-vuotiaille ja kesto n. 45 minuuttia.

Mukana lisäksi Mannerheimin lastensuojeluliiton buffet koko päivän.

Vapaa pääsy.

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi