Katri Viljasen taidenäyttely Maalauksia & Digimaalauksia Viialan kirjasto Vilkun näyttelytilassa

3.12.2019 13:00 - 27.12.2019 16:00 | Viialan kirjasto Vilkku - Solmukatu 3, 37830 Akaa

Katri Viljasen taidenäyttely Maalauksia & Digimaalauksia Viialan kirjasto Vilkun näyttelytilassa 3.-27.12.2019, avoinna kirjaston aukioloaikoina. Näyttely on Viljasen ensimmäinen yksityisnäyttely. Tervetuloa!

Eläimet Hyppivät kohti Viialan kirjastoa.

Katri Viljanen on Pirkanmaan alueella asuva ja työskentelevä, jouluna 2019 valmistuva kuvallisen ilmaisun toteuttaja. Pääasiallisesti hän tekee teoksia piirtäen, maalaten sekä digimaalaten. Vaikka hän tekee digimaalausta eniten, hän pitää silti myös perinteisestä maalaamisesta. Viljanen piirtää eniten eläimiä ja fantasiaa, mutta koittaa aina löytää myös uusia aiheita. Taiteilijana hän tahtoo parantaa sitä, missä ei mielestään ole vielä tarpeeksi hyvä.

Viljanen on aina rakastanut fantasian taianomaisia tarinoita ja halunnut olla osa niitä. Hänen ajatukset karkaavat yleensä heti fantasiamaailmaan, kun hän maalaa, matkustaa junalla tai on menossa nukkumaan. Fantasia on paikka, jossa hän saa rentoutua ja olla sen värien hiljaisuudessa. Eläimet tuovat Viljaselle eniten inspiraatiota. Katselemalla eläimiä Viljanen saa helposti luonnosideoita toisin kuin ihmisistä, vaikka piirtääkin ihmisiä myös useasti. Taiteilijana Viljanen haluaa jättää katsojalle mahdollisuuden tulkita teoksia itse haluamillaan tavalla.

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi