Joulutori Kylmäkoskella

13.11.2019 12:34 | Akaan Kenno - Yrittäjäntie 2, 37910 Akaa

Kylmäkoskella järjestettävä lämminhenkinen kokoperheen Joulutoritapahtuma kutsuu Kylmäkosken Kennon ulkoalueelle klo 10-14.00.

Torilta löydät paikallisten yrittäjien ja yhdistysten tuottamia jouluherkkuja, ja runsaasti lahjavinkkejä pukin konttiin. Tapahtumassa Taksiliikenne Mikkola tarjoaa kuumaa glögiä toriväelle, ja on tapahtumassa vahvasti mukana.

Ohjelmaa on runsaasti luvassa, kaiken muun ohjelman ohessa, myös Joulupukkikin vierailee joulukiireiltään perheen pienimpiä tapaamassa. Voimaa Laumasta-laamat vierailevat Joulutorilla viihdyttämässä Joulutoriväkeä klo 10-11.30. Voit myös ihastella Kylmäkosken päiväkodin lapsien taiteilemia jouluaiheisia teoksia Liikekeskus Kennon ulkoikkunoilla.

Akaan Kylmäkosken Kulttuurikirkon kuoro esittää torilla kauneimpia Joululauluja. Myös Lounaskahvila Kuningatar & Kuhnurissa pääsee kuuntelemaan Teija Vierikon tulkitsemia joululauluja.

Joulutori koostuu paikallisten yrittäjien, tuottajien ja toimijoiden palveluista, sekä tuote-esittelyistä. Pienyrittäjiä ja paikallisyhdistyksiä saapuu erilaisine käsitöineen torille, sekä myös kertomaan toiminnastaan kaupungissamme. Tehdään Joulutorista perinne löytämällä joulun hankinnat läheltä.

Mukana menossa on Tokmannin alueen yrityksiä. Tavataan tapahtumassa!

Yhteistyössä Lounas-kahvila Kuningatar ja Kuhnuri, paikalliset yritykset ja toimijat, sekä Akaan kaupunki
 

Tapahtuma Facebookissa

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi