Asunto-osuuskunta, mikä se on?

11.3.2020 18:00-20:00 | Toijalan yhteiskoulun auditorio - Kurisjärventie 18, 37800 Akaa

Tahdotko asua yhteisöllisesti, päästä kiinni asumiseen pienellä pääomalla sekä vaikuttaa omaan asumiseesi? Osuuskuntamuotoisen asumisen tuulet alkavat rantautumaan Suomeenkin. Euroopassa niitä on laajemmin mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Itävallassa.

Tervetuloa kuulemaan osuuskunta-asumisen malleista. Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kertoo asunto-osuuskuntien malleista. Lohjan asuntomessuilla 2021 on esillä asunto-osuuskunta. Helsingissä on pitkään toiminut Asunto-osuuskunta Käpylä jo 1920-luvulta. Luopioisissa toimii pieni asunto-osuuskunta Pöllökartano.

Järvenpäähän rakentuu kerrostalo, missä on 37 asuntoa ja se on osuuskuntamuotoinen, asunto-osuuskunta Silkki. Järvenpäästä ovat mukana Mestariasuntojen toimistusjohtaja Veikko Simunaniemi ja asiakkuusjohtaja Nina Silvonen.

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola avaa tilaisuuden. Mukana myös elinkeinopäällikkö Jari Jokinen, osuuskuntaintoiset Merja Lindroos ja Mikko Metsänen.

Infoillan tavoite on saada tietoa siitä löytyykö Akaassa kiinnostusta asunto-osuuskuntamuotoiseen asumiseen ja sen kehittämiseen.

 

Linkit: Lohja, Järvenpää, Kiinteistölehti, Käpylän osuuskunta sekä Pöllökartano
 

http://asuntomessut.fi/tulevat-messut/lohja-2021/osuuskunta/

https://www.youtube.com/watch?v=FZLMlmMiI6I

https://www.kiinteistolehti.fi/asunto-osuuskuntamalli-toisi-vaihtoehtoja/

http://www.kapylintu.fi

https://yle.fi/uutiset/3-11040490

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi