Kriisirahoitus-info webinaarina ja tallenteena

25.3.2020 10:00-11:30

Koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset ongelmat koskettavat suurta osaa alueemme yrityksistä. Business Tampere, Business Finland, Pirkanmaan ELY-keskus, Finnvera, Tampereen kauppakamari ja Pirkanmaan yrittäjät järjestävät yrityksille kriisirahoitusinfon, jossa käydään läpi poikkeustilanteessa ajankohtaisia yrityspalveluita, rahoitusinstrumentteja sekä ohjeistuksia. Painopiste on rahoitusinstrumenteissa.

Kriisirahoitus-info yrityksille -tapahtuma järjestetään Webinaarina 25.3.2020 klo 10-11.30.

Osallistujamäärä on rajallinen. Mikäli et mahdu mukaan webinaariin, huomaathan, että lähetys striimataan samanaikaisesti Business Tampereen YouTube-kanavalle, missä se on myös tallenteena katsottavissa tilaisuuden jälkeen. Liity jo ennakkoon YouTube-seuraajaksemme!

Linkki kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCBsGHymsprEVH5lpnqAYCxQ/

Lisätietoa taapahtuman sivuilta

Tulevat kriisirahoitusinfot

Järjestäjätahot seuraavat tilannetta aktiivisesti ja järjestävät seuraavat kriisirahoitusinfot ke 8.4., 22.4. ja 6.5. kello 10:00 alkaen. Tarpeen mukaan infoja voidaan toteuttaa myös tiiviimmällä aikataululla.

Myös tulevien tilaisuuksien kutsut ilmoittautumisohjeineen julkaistaan Tampereen seudun yritystapahtumakalenterissa osoitteessa tapahtumatyrityksille.fi

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi