Tilaisuus peruttu: Meriverkostot-tapahtuma Naantalissa

21.4.2020 09:00-16:00 | Naantalin kylpylä - Matkailijantie 2, Naantali

Tapahtuma on peruttu

Tiistaina 21.4.2020 Naantalin kylpylässä järjestettävä meriteollisuuden ammattilaisille suunnattu Meriverkostot 2020 -tapahtuma on päätetty perua.

Tapahtuma perutaan, sillä Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Lähes kaikki näytteilleasettajapaikat oli jo varattu, joten tapahtuman koko osallistujamäärän odotimme ylittävän tuon em. rajan.

Pahoittelemme tilannetta. Jo näytteilleasettajapaikan maksaneille palautetaan maksetut rahat. Nyt odottelemme vain tilanteen palautumista normaaliksi ja pohdimme sen jälkeen parasta mahdollista ajankohtaa tapahtuman järjestämiselle.

Elinkeinoasiamies Jorma Ranta, 044 733 4691

______

 

Turku Business Region, uutiskirje 9.3.2020:

Meriverkostot kokoontuvat Naantalissa 21.4.2020


Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.naantali.fi/meriverkostot
 

  • Vuosittainen Meriverkostot-tapahtuma kokosi vuosi sitten 500 osallistujaa 150 yrityksestä
  • Tänä vuonna yksi seminaariteemoista keskittyy arktisen alueen mahdollisuuksiin ja vaatimuksiin
  • Turkulaiset korkeakoulut tuovat konsultaatioissaan tarjolle tekniikan asiantuntijatiimiensä TKI-palveluita

Valtakunnallinen Meriverkostot-tapahtuma kerää tänä keväänä Naantaliin suuren joukon meriklusterin toimijoita. Ilmoittautuminen tapahtuman näytteilleasettajaksi on käynnissä, ja jo yli 70 prosenttia näytteilleasettajapaikoista on varattu.

– Tapahtuman painopisteenä on edesauttaa yritysyhteistyön kasvattamista. Meriverkostojen suosio perustuu siihen, että tässä tapahtumassa yritykset ovat oikeasti saaneet kauppaa ja tulevat siksi uudestaan, kertoo Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies  Jorma Ranta, joka vastaa tapahtuman toteutuksesta.

Näytteilleasettajista yli puolet tulee Varsinais-Suomen ulkopuolelta, kuten Pirkanmaalta, Pohjanmaalta, Päijät-Hämeestä ja Uudeltamaalta.

– Meriverkostot on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan vuosittain toteutettavana alan tapahtumana. Viime tapahtumassa oli jo 500 osallistujaa 150 yrityksestä eri puolilta Suomea, Ranta toteaa.

Meriverkostot-tapahtumassa ovat edustettuina laivanrakennus-, merikuljetus-, satama- ja logistiikkatoiminnot. Tapahtuma on jaettu aamupäivän seminaariosuuteen, jossa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuudennäkymistä. Iltapäivällä messukävijöillä on mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien toimintaan.

Tänä vuonna tapahtuman seminaaripuheenvuoroissa katsantokantaa laajennetaan arktisen alueen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja vaatimuksiin. Aiheesta kertovat Pori Offshore Constructions Oy:n toimitusjohtaja  Manu Grönlund sekä Helsinki Shipyard Oy:n suunnittelujohtaja  Juho Ala-Peijari.

Verkostoyhteistyöstä ja sopimuskumppanuudesta puheenvuorot pitävät helsinkiläisen Merima Oy:n hankintajohtaja  Harri Suutari sekä Meyer Turku Oy:n Head of Investment Program  Tero Lahti.

Tänä vuonna Meriverkostot-tapahtumaa täydennetään myös tuomalla yrityksille mahdollisuus varata konsultaatioaika Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Turun ammattikorkeakoulun tekniikan asiantuntijatiimin kanssa. Tapaamisessa haetaan yhdessä ratkaisuja ajankohtaisiin osaamis- ja TKI-tarpeisiin.

Ilmoittautuminen konsultaatioihin ja tapahtumakävijäksi julkaistaan kevään aikana tapahtuman verkkosivuilla  www.naantali.fi/meriverkostot.

« Takaisin listaukseen

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi