Työtoiminnan ohjaaja

Akaa on n. 17 000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaan kaupungin työllisyydenhoidossa on vapautumassa 1.8.2019 lähtien kaupungin työpajalla työtoiminnan ohjaaja toimi.

Työtoiminnanohjaaja vastaa työpajalla kuntouttavan työtoiminnan asiakasohjauksesta, työpajan töiden organisoinnista ja suunnittelusta sekä osallistuu kuntouttavan työtoiminnan ryhmien ohjaukseen ja toimii työtoiminnan ryhmänohjaajien lähiesimiehenä.
Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on edistää asiakkaiden osallisuutta ja arjenhallintaa tai olla välivaihe työ- ja koulutuspolulla.
Työhön valitulla tulee olla työkokemusta toimimisesta päihde- ja mielenterveystaustaisten asiakkaiden kanssa.
Tehtävä vaatii jossain määrin liikkumista, joten ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamiseksi.

------------------------------------------

Kuntouttava työtoiminta on lakisääteistä sosiaalipalvelua ja siksi edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaalihuollon ammattihenkilön kelpoisuutta (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015).

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä ratkaisukeskeistä ja kannustavaa työotetta, hyviä asiakaspalvelutaitoja, ryhmänohjaustaitoja sekä kykyä toimia jäsenenä ja olla kehittämässä työllisyydenhoidon palveluita moniammatillisessa tiimissä ja muissa yhteispalveluverkostoissa. Pitkäaikaistyöttömyyteen liittyvän lainsäädännön ja palveluiden tuntemus katsotaan eduksi.

----------------------------------------

Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 15.00.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

-----------------------------------------

Lisätietoja:
työllisyyspäällikkö Soile Hanski, puh. 040 335 3549, soile.hanski(at)akaa.fi
perusturvajohtaja Elina Anttila, puh. 040 335 4270, elina.anttila(at)akaa.fi

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi