Sosiaaliohjaajan toimi

Akaa on noin 17 000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.
Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Haemme nyt koulujen erityistyön yksikköön sosiaaliohjaajaa.
Työ alkaa 8.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Koulujen erityistyössä toimii yksi sosiaaliohjaaja, kaksi koulupsykologia, kaksi koulukuraattoria ja kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa.

Sosiaaliohjaaja työskentelee koulujen yhteydessä ja osallistuu oppilashuollon toteuttamiseen. Toiveena on erityisesti, että sosiaaliohjaaja kykenee tunnistamaan ja tukemaan arjessa neuropsykiatrisista ominaisuuksista johtuvien haasteiden kanssa elävien lasten ja nuorten erityistarpeita.
Työtä toteutetaan yhdessä moniammatillisesti ja se on muutokseen tähtäävää vuorovaikutustyötä lapsen ja hänen perheensä ja verkostonsa kanssa.
Tavoitteena on vahvistaa lapsen/nuoren sekä perheen omia keinoja itsenäiseen selviytymiseen sekä ehkäistä tilanteen vaikeutuminen.
Sosiaaliohjaaja tukee tarvittaessa myös yksittäisten oppilaiden koulunkäyntiä pyrkien vähentämään oppilaiden poissaoloja mm. tukien kouluunlähdössä.

Työ on liikkuvaa, joten edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työnohjaus järjestetään.
Työnantajana kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla monipuoliset liikunnalliset työhyvinvointipalvelut.

-----------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto.
Arvostamme ammatillisia lisäkoulutuksia ja menetelmäosaamista. Erityisesti NEPSY-valmennusosaaminen katsotaan eduksi.

-----------------------------------------------

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

----------------------------------------------

Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 15.00.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

----------------------------------------------

Lisätietoja:
koulupsykologi Tiina Tommila, puh. 040 335 401, tiina.tommila(at)akaa.fi (2.-5.7.2019 välisenä aikana)

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi