Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan kesäsijaisuus kotihoidossa

Haemme kesätyöhön Akaan kotisairaanhoitoon/kotisairaalaan sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa. Kyseessä on monipuolinen ja haastava sekä itsenäisesti tehtävä työ. Tarve kesätyöntekijälle on 1.6.–30.8. Työsuhteen kestosta ja aloitusajankohdasta voimme myös yhdessä sopia.

Arvostamme työntekijöissämme oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja asiakaslähtöistä otetta. Toivomme myös, että sinulta löytyy positiivista asennetta ja tarvittaessa joustavuutta. Työ kotisairaanhoidossa koostuu mm. haavahoidoista, verikokeiden ottamisesta sekä asiakkaiden ohjaamisesta ja neuvomisesta. Lisäksi kotisairaalassa toteutetaan antibioottitiputuksia sekä hoidetaan vaativia haavoja ja saattohoitoasiakkaita.

Kotisairaanhoidon ja kotisairaalan henkilöstö on meillä yhteistä. Työ sijoittuu pääasiassa päiväsaikaan, mutta kotisairaalan päivystyksen vuoksi siihen kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työtä tehdään asiakkaan kotona, joten sinulla tulee olla ajokortti sekä oma auto käytössä. Voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen katsomme eduksi.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan. Peruspalkka on 2644,52 euroa kuukaudessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteeseen merja.niekka@akaa.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Haku päättyy 31.3., mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat:

Sairaanhoitaja Karoliina Järvinen 040 335 3436, karoliina.jarvinen@akaa.fi
2.3. alkaen Ryhmävastaava Katja Väisänen 040 335 3437, katja.vaisanen@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi