Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi

Akaa on noin 17.000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1.050 työntekijää.

Akaa tuottaa perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21.400 ja alueella on neljä terveysasemaa, joista kolme sijaitsee Akaan taajamissa ja yksi Urjalassa.
Kaikilla terveysasemilla on saatavana lääkäreiden vastaanoton-, suun terveydenhuollon- sekä neuvolapalveluita. Lisäksi Toijalan ja Urjalan terveysasemilla ovat terveyskeskussairaalan osastot.

Nyt avoinna oleva uusi psykiatrisen sairaanhoitajan vakanssi on suunnattu aikuisten palveluihin.

Psykiatrinen sairaanhoitaja antaa tukea ja keskusteluapua elämän kriisitilanteissa ja mielenterveyteen liittyvissä ongelmatilanteissa yhteistyössä lääkärien, terveyskeskuspsykologien sekä muiden ammattilaisten kanssa.
Käynnit psykiatrisen sairaanhoitajan luona ovat määräaikaisia ja hoidon kesto määritellään yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaan.

-----------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistetun sairaanhoitajan pätevyys erikoistumisalana psykiatrinen sairaanhoito tai mielenterveys- ja päihdetyö.
Arvostamme työkokemusta, hyviä yhteistyötaitoja ja kehittämismyönteistä työotetta.

----------------------------------------------

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

----------------------------------------------

Hakuaika päättyy 28.3.2019 klo 15:00.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

----------------------------------------------

Lisätietoja:
osastonhoitaja Sirpa Hämäläinen, puh. 040 335 2600, sirpa.hamalainen(at)akaa.fi
johtava hoitaja Marja Lehtonen, puh. 040 335 2420, marja.lehtonen(at)akaa.fi

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi