Määräaikainen erityisluokanopettaja

Pääväylien varrella sijaitseva Akaa on noin 17 000 asukkaan aktiivinen kaupunki Tampereelta etelään. Akaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haluaisitko olla mukana kehittämässä Akaan kaupungin erityisluokkatoimintaa?

Etsimme osaavaa perusopetuksen erityisluokanopettajaa määräaikaiseen virkaan , 1.8.2020 – 31.7.2025

Tehtävän sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa Viialan yhtenäiskoulu. Perustamme kouluumme ensimmäisen erityisen tuen luokan, jossa oppilaat opiskelevat pääsääntöisesti pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä yksilöllistetyn oppimäärän mukaisesti. Ryhmään sijoitetaan kahdeksan esi- ja alkuopetuksen oppilasta.
Etsimämme henkilö on innostava ja joustava sekä työskentelee mielellään yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta myös halua ohjata oppilaita heidän erilaisissa oppimisen haasteissa sekä monipuolisten kommunikaatiotaitojen hallintaa.
Arvostamme laaja-alaista osaamista, yhteistyötaitoja sekä innokkuutta kehittää opetusta ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavia työkavereita ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön.

Mikäli olet etsimämme henkilö, kutsumme sinut haastatteluun maanantaina 16.3.2020.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaan. 

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Lisätietoa: vs.rehtori Teppo Vanhatalo, puh. 040 335 3313, teppo.vanhatalo@edu.akaa.fi tai apulaisrehtori Kaija-Leena Salovaara, puh. +358 40 166 0570, kaija-leena.salovaara@edu.akaa.fi

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi