Lähihoitajien kesäsijaisuuksia kotihoidossa

Meillä Akaan kotihoidossa on tarjolla työtä 10 motivoituneelle ja asiakaslähtöisen asenteen omaavalle lähihoitajalle tai alan opiskelijalle. Kyse on kesätyöstä, joka ajoittuu pääosin 1.6.–30.8. välille. Työsuhteen kestosta ja aloitusajasta voimme sopia tarkemmin yhdessä.

Kotihoito tuo hoitotyön ja kotihoidon palvelut asiakkaan omaan kotiin. Arvostamme työntekijöissämme oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja aitoa halua tehdä työtä asiakkaidemme parissa. Jos sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi, se katsotaan eduksi.

Kotihoito on 2-vuorotyötä ja työtä tehdään asiakkaan kotona. Tämän vuoksi sinulla tulee olla ajokortti ja käytössä oma auto. Akaan kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan. Peruspalkka on 2204,23 euroa kuukaudessa.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi jo tänään osoitteeseen merja.niekka@akaa.fi. Haku päättyy 31.3., mutta täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja työkokemuksestasi.

Lisätietoja antavat:

Sairaanhoitaja Karoliina Järvinen 0403353436 karoliina.jarvinen@akaa.fi
2.3. alkaen Ryhmävastaava Katja Väisänen 0403353437 katja.vaisanen@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi