Lähihoitaja Akaan Tarpiakodin tehostetun palveluasumisen yksikköön

Akaa on noin 17 000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaa tuottaa vanhus- ja vammaispalvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 21 400.

Akaassa toimii viisi tehostetun palveluasumisen yksikköä. Tarpiakodin palvelutalo sijaitsee rauhallisessa ja kauniissa maalaismaisemassa Akaan Kylmäkoskella. Palvelutalossa on yhteensä 33 asukaspaikkaa, joista yksi on suunnattu lyhytaikaisjaksoa eli intervallijaksoa tarvitseville sekä yksi paikka lyhytaikaisesti ja äkillisesti hoivapaikkaa tarvitsevalle. Olemme erityisesti kehittäneet asukkaiden aktiivista arkea ja viriketoimintaa.

Akaan Tarpiakodin tehostetun palveluasumisen yksikössä on avoinna lähihoitajan toimi.
Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Eduksi katsotaan vanhustyön osaamisalan sisältyminen tutkintoon. Työssä tarvitaan asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun on toimitettava kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemukset 1.4.2020 klo 15.00 mennessä sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastiarekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 HÄMEENLINNA. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastiarekryn toimesta.

Lisätietoja antavat:

  • vs. palveluesimies Maarit Mäenpää, puh. 040 335 4661, maarit.maenpaa<at>akaa.fi

  • vs. vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Marjut Takanen, puh. 040 335 4274, marjut.takanen<at>akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi