Kiinteistöpäällikön virka avoinna

Akaa on 17.000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa uusi VIKSU AKAA-kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1.050 työntekijää.

Akaan kaupunki hakee reipasotteista

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ    

Kiinteistöpäällikkö toimii tilahallinnon tehtäväalueen johtajana ja hänen tehtäviinsä kuuluu mm. Akaan kaupungin omistamien yli sadan rakennuksen hallinnointi (sisältäen sisäiset ja ulkoiset vuokrat), kiinteistönhoidon johtaminen, PTS-suunnittelu ja peruskorjausten organisointi. Kiinteistöpäällikkö toimii lisäksi tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena. Kiinteistöpäällikön esimies on tekninen johtaja.

Viran kelpoisuusehtona on talonrakennustekniikan insinöörin AMK-tutkinto tai vastaava. Lisäksi kiinteistöpäällikkö tarvitsee työssään hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja, kunnallishallinnon ja tilahallinnon tuntemusta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Asiantuntemus sisäilma-asioista katsotaan eduksi.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen TS mukaisesti. Hakija voi myös ilmoittaa palkkatoiveensa.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa 3.1.2019 klo 15.00 mennessä kaupunginhallitukselle osoitettuna joko osoitteella Akaan kaupunginhallitus, Myllytie 3, 37800 Akaa tai sähköpostitse osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi

Tarjoamme vakituisen viran, mahtavan yhteisön ja liikuntaedun. Tule mukaan innokkaaseen joukkoomme kehittämään Akaan kaupunkia!

Lisätietoja:

Tekninen johtaja Jaana Koota, puh. 040 335 3517 tai jaana.koota@akaa.fi.

Va. kaupunginjohtaja, henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori, puh. 040 335 3201 tai

briitta-liisa.sinivuori@akaa.fi              

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi