Kaksi lähihoitajaa Akaan kotihoidon kotiutustiimiin

Akaa on noin 17 000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaa tuottaa vanhus- ja vammaispalvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 21 400.

Yhteistoiminta-alueellamme toimii kotihoito ja kotisairaala. Asiakkaat on jaettu kahteen palvelualueeseen; Akaan palvelualueeseen ja Urjalan palvelualueeseen.
Kotihoidon tarkoituksena on vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymisen tukeminen koti- ja tukipalveluin. Kotihoitoyksikkö on perushoitoa ja hoivapalveluja tuottava toimija, jonka henkilökunnalla on monipuolinen osaaminen ja ammattitaito. Kotihoitoyksikön keskeinen tavoite on tukea asiakkaiden kotona asumista mahdollisimman pitkään. Tärkeä osa kotihoitoyksikön toimintaa on kotiutusprosessi, jossa tuetaan asiakkaan siirtymistä tilapäisestä laitoshoidosta kotihoitopalveluiden piiriin.

Akaan palvelualueen kotihoidon kotiutustiimissä on avoinna kaksi (2) lähihoitajan tointa.

Työ on 2-vuorotyötä. Työssä tarvitaan omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Arvostamme hakijoiden joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä ja kuntoutusmyönteistä tiimityöskentelytaitoa.

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun on toimitettava kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemukset 6.3.2020 klo 15.00 mennessä sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastiarekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100  HÄMEENLINNA. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastiarekryn toimesta.

Lisätietoja antavat:

  • palveluesimies Eija Kauranen, puh. 040 335 3435, eija.kauranen <at> akaa.fi
  • palveluesimies Merja Niekka, puh. 040 335 4290, merja.niekka <at> akaa.fi
  • vs. vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Marjut Takanen, puh. 040 335 4274, marjut.takanen <at> akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi