Terveyskeskuksen toiminta korona-pandemian aikana

Erillinen hengitystieinfektiovastaanotto toimii Viialan terveysaseman tiloissa. Koronavirustilanteen vuoksi hengitystieinfektio-oireisia potilaita ei oteta vastaan Toijalan, Kylmäkosken eikä Urjalan terveysasemilla muiden potilaiden ja henkilökunnan terveyden suojaamiseksi.

Terveydenhuollossa hoidetaan kaikkia muitakin kuin koronaan liittyviä palvelutarpeita. Jos sinulla tai lapsellasi on asiaa neuvolaan tai sinulla on seurantaa vaativa pitkäaikaissairaus tai muita terveyshuolia, hakeudu neuvolaan tai lääkärin tai hoitajan vastaanotolle, jotta asian hoitaminen ei pitkity tai vaivat eivät pääse pahenemaan. Myös laboratoriokokeisiin on syytä mennä silloin, kun tarvetta on.

Terveyskeskuksessa on turvallista asioida, sillä siellä on tehty järjestelyjä, joiden avulla asiakkaita suojataan koronavirustartunnoilta. Ota kuitenkin yhteyttä terveyskeskukseen tai laboratorioon ennen kuin menet. 

Muistathan pitää suojaetäisyyden muihin odottajiin odotusauloissa.

Vastaanotoille ja laboratorioon pääsee ajanvarauksella tai puhelinsoiton perusteella ja ainoastaan kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidetaan ilman ajanvarausta.

Klinik-asiointipalvelun kautta voit ottaa yhteyttä terveyskeskukseen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiointi on helppoa ja nopeaa eikä jonottamiseen tarvitse käyttää aikaa.

https://www.akaa.fi/terveys-ja-perusturva/terveyspalvelut/laakarien-vastaanotto/

Akaan terveyskeskuksen lääkärien vastaanottojen keskitetty ajanvaraus, puh. 040 335 2702
ma –pe klo 8-16

Laboratorio
Ajanvaraus arkisin klo 8-16 puh. 010 808 515   
Ajan voi varata myös netissä ajanvarauspalvelussa.
Akaan terveyskeskuksen hammaslääkärien keskitetty ajanvaraus, puh. 03 5691 2311
ma-to klo 8-15, pe 8-14

TAYS Valkeakoski, puh. 03 3116 7260
Ilta- yö- ja viikonloppupäivystys:

ma-to klo 16 - seuraavaan aamuun klo 8
perjantaista klo 16 - maanantaiaamuun klo 8

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi