Rakennustyöt alkoivat ja sopimukset allekirjoitettiin

Akaan uuden hyvinvointikeskuksen rakentaminen alkoi maanrakennustöillä 2. joulukuuta. Hanke sinetöityi tänään, kun Akaan kaupunki ja NCC Oy allekirjoittivat hyvinvointikeskuksen rakennuslupavaiheen konsulttisopimuksen sekä projektinjohtourakan urakkasopimuksen.

Akaan kaupunki ja NCC Suomi Oy ovat tiistaina allekirjoittaneet uuden hyvinvointikeskuksen rakennuslupavaiheen konsulttisopimuksen sekä projektinjohtourakan urakkasopimuksen.

Maanrakennustyöt alkoivat päivää ennen 2. joulukuuta, kun Toijalan Kone ja Kuljetus Oy löi kuokan maahan Matinpuiston kentällä.

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltolan mukaan nykyaikaisen hyvinvointikeskuksen rakentamisella Akaan kaupunki haluaa turvata perusturvan palveluiden saatavuuden myös tulevaisuudessa. Hyvinvointikeskus yhdistää laajasti Akaan sosiaali- ja terveyspalveluja helposti saavutettavaksi kokonaisuudeksi, joka palvelee kuntalaisia heidän tarpeistaan lähtien.  Se nousee pääradan läheisyyteen kivenheiton päähän Toijalan vilkkaasta rautatieasemasta.

NCC Oy:n aluejohtaja Marko Nikander kertoo, että hanketta on viety eteenpäin hyvässä yhteistyössä käyttäjien tarpeita kuunnellen.

Rakennuksen paalutukset tehdään jo joulukuun aikana, jonka jälkeen päästään rakentamaan uudiskohteen runkoa. Rakentamisaika on 18 kuukautta, mikä tarkoittaa hyvinvointikeskuksen olevan käyttökunnossa kesällä 2021.

Rakennustöiden etenemistä voi seurata NCC Oy:n verkkosivuille tulevan reaaliaikaisen kuvan kautta.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335 / antti.peltola@akaa.fi

NCC Oy:n aluejohtaja Marko Nikander, puh. 050 323 8502 / marko.nikander@ncc.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi