Ari Kulmala: ”Hyvinvointikeskus-hanke etenee”

Ari Kulmala: ”Hyvinvointikeskus-hanke etenee”

 Akaan hyvinvointikeskuksen hanke on nyt saatettu alkuun, kun tehtävässä aloitti toukokuun alussa projektipäällikkönä hämeenkyröläinen Ari Kulmala.

 – Ammatillinen osaamiseni antaa hyvän pohjan tähän mielenkiitoiseen työhön, Kulmala avaa.

Hän kertoo toimineensa aiemmin yksityisessä yrityksessä alueyksikön vetäjänä sekä Hämeenkyrön ja Pirkkalan teknisenä johtajana. Koulutukseltaan hän on talonrakentamisen diplomi-insinööri.

 Kulmala tuo esiin, että Akaan hyvinvointikeskus-hankkeessa halutaan turvata tulevaisuudessa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja alueen asukkaille.

 – Nyt alkanut projekti on ajankohtainen ja merkityksellinen kaikille akaalaisille. Toimiva yhteistyö eri osapuolten kesken on projektin onnistumiselle tärkeää. Itse rakentamisessa tärkeintä on rakennuttaa aikaa ja muutosta kestävä terve talo.

 Kulmala kertoo hankkeen etenemisestä:

 – Pöydällä seuraavana on ydinprosessien mallintaminen ja tämä tehdään toimijoiden kanssa yhteistyössä. Mallintamisen avulla hanke mitoitetaan kokonaisuudessaan tulevia tarpeita vastaavaksi. Samoin ensi vaiheessa tehdään hankkeen kaavaan liittyviä selvityksiä pohjaolosuhteista, Kulmala kertoo.

 – Hankkeen eri vaiheista tullaan tiedottamaan avoimesti, hän päättää.

 Lisätiedot: Ari Kulmala, projektipäällikkö, puh 040 335 3276

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi