Tarjouspyyntö/Kosteudenhallintakoordinaattori, turvallisuuskoordinaattori ja työmaavalvonta / Akaan hyvinvointikeskusahanke

Akaan kaupungin tekninen toimi pyytää tarjousta Akaan Hyvinvointikeskushankkeen kosteudenhallintakoordinaattorin, turvallisuuskoordinaattorin sekä työmaavalvonnan (paikallisvalvonta) tehtävistä.

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus www.hankintailmoitukset.fi sivulla, jonka yhteydessä on julkaistu hankinnan asiakirjat.

Tämä tarjouspyyntö on ehdollinen. Tilaaja pidättää oikeuden olla tekemättä hankintasopimusta kenenkään tarjoajan kanssa, mikäli suunniteltu rakennushanke peruuntuu tai sille ei myönnetä Sosiaali- ja terveysministeriön poikkeuslupaa.

Mahdolliset hankintaan liittyvät tarkentavat kysymykset tulee toimittaa viimeistään 19.6.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: jan-erik.jarventie@akaa.fi Kysymykset on esitettävä suomen kielellä. Esitetyistä kysymyksistä ja niihin annetuista vastauksista laaditaan yhteenveto, joka julkaistaan viimeistään 25.6.2019 osoitteessa https://www.akaa.fi#tab-hankinnat-myydaan Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös mahdollisista muutoksista tarjouspyyntöön.

Sitova suomenkielinen tarjous tulee toimittaa viimeistään 24.7.2019 klo 12.00 osoitteeseen hankinnat@akaa.fi

Määräaikaan mennessä ei tullut lisäkysymyksiä.

Akaassa 13.6.2019
Jaana Koota
tekninen johtaja

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi