Tarjouspyyntö pianojen hankinta

Akaan kaupungin sivistystoimi/Arvo Ylpön koulu pyytää tarjousta kahdesta (2) opetuskäyttöön tulevasta akustisesta pystypianosta ja kahdesta (2) niiden kanssa yhteensopivasta pianotuolista tai -penkistä. Kyseessä on uusien tuotteiden ostohankinta.

Tarjouksen tekijää pyydetään tarjoamaan liitetiedostona olevan tarjouspyynnön kohdassa ”Tarjouksen sisältö” esitetyt pianot ja pianotuolit tai -penkit vapaasti asiakkaalle toimitettuna ja käyttöön otettavissa.

Hankinnassa toteutettava hankintamenettely on avoin menettely. Hankinta on kokonaisarvoltaan julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain 1397/2016 25 §:n tarkoittaman kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Tarjoukset pyydetään toimittamaan 30.9.2019 klo 16.00 mennessä joko sähköpostitse osoitteella: visa-matti.vuoristo@akaa.fi (viestin otsikoksi "AYK:n pianot")

tai

kirjallisesti suljetussa kirjekuoressa osoitteella:
Akaan kaupunki
Arvo Ylpön koulu/rehtori Visa-Matti Vuoristo
PL 34
37801   AKAA
(kuoreen merkintä "AYK:n pianot").

Kaikki hankintaan liittyvät kysymykset pyydetään toimittamaan kirjallisesti sähköpostilla 16.9.2019 mennessä rehtori Visa-Matti Vuoristolle, sähköposti visa-matti.vuoristo@akaa.fi

 

 

 

Liitteet

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi