Vuoden Kuhnuriksi Seppo Valkama

Vuoden Kuhnuriksi Seppo Valkama

 

Akaan Vuoden Kuhnuri palkittiin Hunajahulinat-markkinoilla lauantaina 30.8.2014. Hunajaviikon työryhmän raati päätti antaa tunnustuksen Seppo Valkamalle.

Akaalainen Seppo Valkama on kunnostautunut ahkerana yhdistysaktiivina. Erilaiset roolit yhdistystoiminnassa, kuten puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, hallituksen jäsen, jne. ovat tulleet Vuoden Kuhnurille tutuksi. Valkaman vaikuttaminen on ulottunut laajasti myös Akaan rajojen ulkopuolelle aina valtakunnallisiin organisaatioihin saakka.

Joku voisi jopa sanoa, että jos hän lopettaisi paikallisessa yhdistystoiminnassa, moneen näistä yhdistyksistä jäisi kuhnurinmentävä aukko.

Kuhnuri on antanut aikaansa ja työpanostaan niin tapahtumissa muonitusvastaavana kuin seurantalon remontoinnin puuhamiehenä. Raadin mukaan jämäkkyys ja pitkäjänteisyys ovat hänen vahvuuksiaan.

Vuoden Kuhnuri palkittiin Akaan Hunajaviikolla nyt toista kertaa. Ehdotuksia Vuoden Kuhnuriksi pyydettiin kaupunkilaisilta. Kuhnurin määritelmänä on ollut positiivinen taustatyö kaupungissa sekä yhteishengen luominen.

Akaan Hunajaviikon 25. – 31.8.2014 järjestää nyt toista kertaa Akaan kaupunki yhteistyökumppaneineen. Akaa julistautui Suomen Hunajapääkaupungiksi kesäkuussa 2014.

 

Lisätietoja:

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri
Sini Kantola, puh. 040 335 3205 / sini.kantola@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi