Viialan Keskustan koulun väistötilojen todellinen tilanne 10.5.

Viialan Keskustan koulun väistötilojen todellinen tilanne 10.5.


Akaan kaupunki tarkentaa Akaan Seudun 10.5 ilmestyneessä lehdessä olevia väitteitä koskien Viialan Keskustan koulun väistötilaparakkien käyttöönottoa.

Tekninen johtaja Antti Kemi oli 4.5 sisäilmatyöryhmän kokoukseen lähtiessään selvittänyt, että naapureilta ei ollut tullut valitusaikaan mennessä viestejä aiheeseen liittyen. Kemi oli rakennusvalvonnan osalta siinä ymmärryksessä, että lupa olisi myöntövalmis, koska valituksia ei ollut tullut.

Akaan kaupunki ottaa vastuun siitä, että viestintä talon sisällä ei ole ollut tässä asiassa toimivaa ja pyrkii jatkossa kehittämään tätäkin osa-aluetta.

Rakennuslupahakemus on avattu 3.4. ja matkan varrella esiintulleita puutekohtia on täydennetty sitä mukaa. Lopullinen rakennuslupahakemus täydennyksineen olisi ollut käsiteltävissä 5.5., mutta rakennusvalvonnan aikataulutuksen vuoksi myöntämisen päätöspäivä on 9.5. Päätöksen antopäivä julkipanon jälkeen on 11.5.

Sosiaalisessa mediassa liikkuneiden epäilysten johdosta parakeissa on suoritettu kosteusmittauksia 8.5. Raportti on luettavissa ohessa.

Käyttöönottokatselmus Keskustan koululla on perjantaina 12.5.

 

Liitteet

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi