Veturimuseo kiinnosti Kotimaan matkailumessuilla

Veturimuseo kiinnosti Kotimaan matkailumessuilla

 

Akaa oli edustettuna Tampereella 15.-17.4.2016 pidetyillä Kotimaan matkailumessuilla. Kaupungin osasto sijaitsi VisitTampereen yhteisosastolla, jossa oli mukana useita pirkanmaalaisia kuntia ja matkailutoimijoita.

Akaan messustandin vetonaulana oli Veturimuseo, jota tuotiin esille näyttävällä kuvaseinällä ja osaston muulla esineistöllä. Messuvieraita houkuteltiin osallistumaan arvontaan, jossa oli palkintoina pääsylippuja Veturimuseoon, lippuja Toijalan Näyttämön kesäteatteriin sekä kaupunkihunajaa. Arvontaan osallistui 460 henkilöä.

Palkintoja itselleen lunastivat Risto Viilo, Hilkka Huhtamäki, Kaarina Sneck ja Raija Lehtimäki. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Ryhmille lähiruokaa ja kulttuuria


Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola on tyytyväinen messuviikonlopun antiin.

– Osastollamme vieraili paljon potentiaalisia kesämatkailijoita. Erityisesti Veturimuseo ja tulevat museojuna-ajelut kiinnostivat yleisöä. Myös Hunajaviikot ja useat lähiruokakohteemme herättivät positiivista pöhinää, kertoo Sini Kantola.

Messuilla järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa matkanjärjestäjille ja ryhmänvetäjille suunnattu ammattilaisaamu. Heille Akaa tarjosi uusia lähiruoka- ja kulttuuriteemaisia valmiita päiväpaketteja, jotka on räätälöitävissä erilaisille ryhmille kiinnostuksen mukaan. Paketit on koottu yhteistyössä kaupungin ja paikallisten matkailutoimijoiden kanssa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidetyt Kotimaan matkailumessut olivat osa Supermessuja, joihin kuului lisäksi Puutarha-, Keräily- ja April Fest –messut. Yhteensä kävijöitä oli noin 18 230.

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi