Uutta kerhotoimintaa ikäihmisille

Uutta kerhotoimintaa ikäihmisille


Akaassa on aloittanut kaksi uutta ikäihmisille suunnattua kerhoa.

Senioriklubi alkoi 6. syyskuuta, ja ryhmä kokoontuu Havulinnan vanhainkodilla Toijalassa aina tiistaisin ja torstaisin klo 12–15. Ohjelmassa on seurustelua, pientä liikuntaa, lauluja ja runoja sekä muistojen jakamista esimerkiksi vanhojen valokuvien kera. Klubilaisten toiveet pyritään huomioimaan kokoontumisten ohjelmassa, joten ehdotuksia kannattaa esittää henkilökunnalle.

Klubi on avoin kaikille, mutta erityisesti sillä pyritään tukemaan muistisairaita ja ylläpitämään fyysistä lihaskuntoa.

Senioriklubin ohjelmaan sisältyy lounas ja kahvit. Ruokailu ja kahvi kustantavat 9,70 euroa / kerta, muuten toiminta on ilmaista. Kuljetuksen jokainen järjestää itse. Ilmoittautuminen Sari Niemiselle puh. 040 335 4663 aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11 mennessä.

Onni-toimintaa Karpinmäessä


Karpinmäen palvelutalossa on alkanut uusi vireyttä vaaliva Onni-toiminta perjantaisin klo 10.30–13.30. Luvassa on teemapäiviä, jolloin kokeillaan erilaisia virkistymismuotoja, mm. jumppaa ja värikävelyä. Hinta on 22 euroa/päivä, johon sisältyy lounas ja päiväkahvi. Lisätietoja antaa ja ilmoittautumiset vastaanottaa Pauliina Lehikoinen, puh. 040 562 0771, arkisin klo 8.30 - 15.00.

Karpinmäkeä ylläpitää yksityinen palveluntuottaja Coronaria.

Toijalan Senioritupa ja Lahjantupa Urjalassa jatkavat toimintaansa entiseen tapaan.


Lisätietoja päivätoiminnasta täältä

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi