Uusi kuuden luokkatilan siirtokoulu Viialaan

Kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan äänin 1-10 Inka Lopin muutosehdotuksen mukaisesti, että Akaan kaupunki vuokraa suorahankintaa käyttäen siirtokoulun oireilevien lasten käyttöön Viialaan. Vuokra-aika koululle on 36 kuukautta ja toimittaja Parmaco. Koulu tulee olemaan uusi ja käsittää kuusi luokkatilaa ja opettajanhuoneen.

Hallituksen käsittelyssä oli myös Akaan kaupungin teknisen johtajan Antti Kemin mahdolliset laiminlyönnit virkatehtävissä. Kaupunginhallitus pyytää tekniseltä johtajalta selvitystä asiasta 30.11.2017 mennessä. Kaupunginhallitus päättää saadun selvityksen jälkeen asian jatkotoimenpiteistä.

Valtuustoaloitteet maksuttomaan varhaiskasvatuksen kokeiluun osallistumisesta ja varhaiskasvatuksen tuntivälysten määrän lisäämisestä hallitus lähetti sivistyslautakunnalle valmisteluun. Akaan valtuustosalin visuaalisen ilmeen ja esitystekniikan päivittämistä koskeva aloite, talviliikuntapaikkojen hoidon parantaminen ja Keskustan koulutalon ruokalan ja alaliikuntasalin eli palloiluhallin käyttöönotto lähetettiin valmisteluun tekniseen lautakuntaan.

Akaan valtuusto päätti maanantaisessa kokouksessaan 9.10, että Akaan kaupunki myy Mäntymäen vanhainkodin kilpailutuksen voittaneelle Esperi Carelle. Lopullisen päätöksen myynnistä tekee kaupunginhallitus seuraavassa kokouksessaan 17.10.

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi