Uusi kahvio palvelee kesävieraita Arajärvellä

 

Arajärvellä vierailevat matkailijat ja uimarit saavat nauttia uuden kahvilan antimista tulevana kesänä. Kesäkuun 6. päivä ovensa avaava kahvila sijoittuu Arajärven rannalla olevan majan tiloihin. Asiakaspaikkoja on tulossa sekä majan sisälle että ulkoalueelle.

Kahvilatoiminnasta vastaa Akaan ravintolapalvelun yrittäjä Hanna Ropanen, joka on tehnyt Arajärven majasta ja mökeistä vuokrasopimuksen Akaan kaupungin kanssa kesäkaudesta 2016. Yrittäjä lupaa, että tarjolle tulee asiakkaiden iloksi sekä suolaista että makeaa purtavaa, virvoitusjuomia ja jäätelöä.

Kahvio on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12-20 ja lauantaista sunnuntaihin klo 12-18.


Sauna lämpiää maanantaista lauantaihin


Uusi yrittäjä vastaa myös uimarannan saunan lämmittämisestä vieraille. Sauna lämpiää kesäkuun alusta elokuun loppuun ma-pe klo 16-20 ja la klo 13-17. Saunamaksu pysyy ennallaan, eli hinta on 2 euroa per henkilöä tai 5 euroa perhettä kohden.

Kahvilan sijoittuminen majaan merkitsee sitä, että tulevana kesänä majaa ei vuokrata ulkopuolisille ympärivuorokautiseen käyttöön. Kahvilan tilaa voi erikseen sovittaessa vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, jolloin tarjoilu tilataan toiminnasta vastaavalta yritykseltä.

Edelleen vuokrattavissa ovat rannan tuntumassa sijaitsevat kaksi pikkumökkiä. Mökeissä yöpyvien on mahdollista nauttia aamiaista kesäkahvilassa. Vuorokausihinta yhdelle mökille on 22 euroa, ja viikkohinta 120 euroa.

Majan ja mökkien vuokraamista hoitaa Akaan ravintolapalvelu / Hanna Ropanen, jonka tavoittaa numerosta 050 558 6899 tai sähköpostitse ropaskahanna(at)gmail.com. Jos puhelinnumeroon ei saa yhteyttä, voit lähettää tekstiviestin. 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi