Toijalan markkinat osaksi Hunajahulinoita 2020


Suomen Hunajapääkaupunki Akaassa juhlitaan jälleen satokauden huipentavia Hunajahulinoita 22.–30.8.2020. Tänä vuonna hunajainen juhlaviikko saa vahvistusta pitkät perinteet omaavista Toijalan markkinoista, jotka yhdistyvät Hunajatori-tapahtuman kanssa 22. elokuuta.

Yksipäiväinen Hunajatori nostaa esiin lähialueen herkkuja, paikallista osaamista ja perinteisiä markkinatuotteita. Tapahtumasta pyritään kehittämään entistä laadukkaampi ja viihdyttävämpi – eri kohderyhmille suunnattua ohjelmaa unohtamatta. Yhteistyöhön lyöttäytyvät Akaan kaupunki ja Lions Club Toijala haluavat tarjota niin kauppiaille kuin kävijöille iloisen markkinapäivän.

Toijalan markkinoita on perinteisesti vietetty jo kesäkuussa kaksipäiväisinä, mutta koronatilanteen vuoksi tapahtuma päätettiin siirtää loppukesään.

- Toijalan markkinat aloittavat tunnetusti Akaan kesän, emmekä halua katkaista sitä koronan vuoksi. Perinteet ovat myös klubillemme erittäin tärkeitä. Nyt kun poikkeuksellisesti Toijalan markkinat järjestetään Hunajatorilla, niin yli 50 vuoden yhtäjaksoinen perinne ei katkea, sanoo LC Toijalan presidentti Jari Salkunen.


Ohjelmassa Läheltä lähtee! ja Toijala Lentis

Hunajahulinoiden ohjelman suunnittelu on nyt toden teolla käynnistynyt. Ohjelmassa jatkavat ainakin Hunajatori ja Läheltä lähtee! –tilapäivä. Lisäksi Akaan toinen klassikkotapahtuma Toijala Lentis siirtyy osaksi Hunajahulinoita. Toijalan Valppaan järjestämä turnaus pelataan uudella Savolan kentällä 22.–23.8.

Vaikka koronatilanteen vuoksi monet kesätapahtumat on peruttu, Akaan kaupunki on luottavainen, että Hunajahulinoille saadaan tänä vuonna jatkoa.

- Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Ihmisten terveys menee kaiken edelle. Toivomme kuitenkin vahvasti, että jo kesän lopussa pääsemme viettämään maan makeinta karnevaalia, joka on tänä vuonna entistä vahvempi. Hiljaisen tapahtumakesän jälkeen on juhlan aika, kertoo Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola.

www.akaa.fi/hunajahulinat

www.toijalanmarkkinat.fi


Lisätietoja:

Pentti Kulla, LC Toijala, puh. 040 554 9311 tai pentti.kulla@pp.inet.fi
Sini Kantola, Akaan kaupunki, puh. 040 335 3205 tai sini.kantola@akaa.fi

 

Putkimiehet-orkesteri viihdytti Hunajatorilla viime vuonna.

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi