Sosiaalityö järjestää kyselytunnin Facebookissa


Akaan kaupungin sosiaalityö haluaa lisätä kuntalaisten osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Tätä varten sosiaalityö järjestää kyselytunnin, jossa kuntalaiset voivat kysyä mieltään askarruttavista asioista tai antaa kehittämisideoita ja palautetta sosiaalitoimen palveluista.

Kyselytunti järjestetään Facebookissa Akaan kaupungin viralliselle sivustolla maanantaina 27.3.2017 klo 14-15. Kysymykset voivat koskea esimerkiksi elatusta, tapaamisoikeuksia, kasvatushuolia, perheiden ongelmia, oppimisen ja koulunkäynnin pulmia, päihde- ja mielenterveysasioita sekä kaupungin työllistämistä edistäviä toimenpiteitä.

Vastaamassa ovat sosiaalityön tiiminvetäjät Teija Virtanen, Elina Lähteenmäki, Marja Mäkelä, Soile Hanski ja Tiina Tommila sekä perusturvajohtaja Elina Anttila.

Kysymyksiä ja kommentteja lähettääkseen asiakkaan tulee olla kirjautuneena Facebookiin ja hän esiintyy omalla nimellään. Kysymykset ja kommentit kirjoitetaan Akaan kaupungin Facebook-sivulle kyselytuntia koskevan julkaisun alle. Jos kysymys halutaan esittää nimettömänä, sen voi toimittaa kyselytunnin aikana yksityisviestinä Akaan kaupungin Facebook-sivustolle. Tuolloin kysymykseen vastataan julkisella Facebook-sivulla julkaisematta kysyjän nimeä.

Kyselytunti järjestetään nyt kokeiluluontoisesti ensimmäistä kertaa. Mikäli tulokset ovat hyviä, vastaavia tunteja on tarkoitus pitää jatkossakin.


Lisätietoja:

ma. perusturvajohtaja Elina Anttila, puh. 040 335 4270 tai elina.anttila@akaa.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Akaan kaupunki

PL 34, 37801 Akaa
Puh. (03) 569 1120
akaan.kaupunki@akaa.fi